27 / 04 / 2024

Kasko poliçesinde bir ilk! Ana Sigorta, kasko poliçesi alanlara, araç geri alım güvencesi sunuyor!

Kasko poliçesinde bir ilk! Ana Sigorta, kasko poliçesi alanlara, araç geri alım güvencesi sunuyor!

Ana Sigorta, ‘Tastamam Sigorta’ ürünü ile sürücülerin risklerini teminat altına alırken, aracını satmak isteyenlere de geri alım güvencesi sağlıyor. Yani kasko poliçesi alanlar, araçlarını elden çıkarmak istediklerinde Ana Sigorta’ya satma imkanından yararlanıyor.



Ana Sigorta, Türk sigorta sektöründe bir ilke imza atarak ‘Tastamam Kasko’ adıyla yeni bir ürünü hizmete sundu. Yeni ürün, kaza ve çalınma gibi risklere karşı sürücülere güvence sunarken, ayrıca mekanik arıza kaynaklı riskleri de teminat altına alıyor. Yeni ürünün en önemli özelliği ise geri alım opsiyonu.

Kasko poliçesinde bir ilk! Ana Sigorta, kasko poliçesi alanlara, araç geri alım güvencesi sunuyor!

Ana Sigorta Genel Müdürü Arda Tuncay, geri alım opsiyonunun, sektörde bir ilk olduğunun altını çizerek yenilikçi ürünler ile müşterilerini tanıştırmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Tuncay, yenilikçi ürünler ile sigortalıların hayatlarını kolaylaştırarak pazarın büyümesini katkı sağlamayı hedeflediklerini aktardı.

Ana Sigorta, 2023 yılına “İyi Olmak Zorunda” sloganıyla giriş yaptı. Şirketin üçüncü el konseptiyle sunduğu yeni ürünü ‘Tastamam Kasko’ ise standart çalınma ve kaza gibi risklerin yanı sıra mekanik arıza kaynaklı risklere karşı koruma sağlarken, geri alım güvencesi sunarak sigortalılara aracını iade etme opsiyonunu da sağlıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön