12 / 05 / 2024

Polonya Enformasyon ve Yabancı Yatırım Ajansı

Polonya Enformasyon ve Yabancı Yatırım Ajansı

Polonya Enformasyon ve Yabancı Yatırım Ajansı Başkanı Majman, ülkesindeki Türk yatınmlannm altyapı ile sınırlı kalmasını istemediklerini inşaat, elektronik, plastik işleme ve madencilik gibi sektörler için nakit para yardımı sağlayacaklarını belirtti...

Gülermak, Polonya'da Varşova Metro Hattı'nı inşa etti!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının hızla sürdüğü Polonya'da bir milyar avroluk metro projesinde Türk müteahhitlik firmasının imzası bulunuyor

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Et Süt Kurumu Polonya’dan sığır eti ithal edecek! Kilosu 195 liradan satılacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK), Polonya’dan tır bazlı taze karkas sığır eti ithal edeceğini ve şarküteri ürünleri üreten firmalara satacağını açıkladı. İşte detaylar...

İşte Polonya’nın ilk yüksek hızlı tramvay hattını yapacak O Türk firması!

Polonya’nın en büyük kentlerinden biri olan Krakow’un tramvay projesini Türk firması üstlendi. Projenin finansmanı ise Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD).

Altın fiyatlarında Polonya rüzgarı! Tersine döndü! Rakamları görenler ''eyvah'' dedi! 17 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları dün hızlı yükselişine devam ederken ons altın 1770 doları test etti. Bugün ise altın fiyatlarında ''Polonya rüzgarı'' etkili oldu ve altın fiyatları düştü. Son dakika altın fiyatlarını görenler ''eyvah'' dedi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? İşte canlı 17 Kasım 2022 altın fiyatl

Gazda tavan fiyat dönemi!

İtalya, Polonya, Yunanistan ve Belçika'nın Avrupa Birliği (AB) içinde gaz için dinamik tavan fiyatları önermek için harekete geçtiği öğrenildi.

Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

Vestel Polonya'daki fabrikasını 31,4 milyon dolara sattı!

Vestel, Polonya'nın Wroclaw şehrinde bulunan fabrikasını, bina ve arazisiyle birlikte 31,4 milyon ABD doları bedelle LG Chem Wrocław Energy Sp. zo.o.'ya sattı...

Polonya'daki inşaat ve konut projelerinde önemli fırsatlar var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 16-17 Ekim'de bakanlar ve işadamlarıyla Polonya'ya gidecek. DEİK Türkiye-Polonya İş Konseyi Başkanı Güleryüz, "Ülkede konut projeleri, otel, hastane ve iş merkezi gibi inşaat projelerinde önemli fırsatlar bulunuyor" dedi.

Polonya'da iki katlı bina çöktü!

Polonya'da iki katlı bir bina çöktü. Binanın çökmesi sonucu 4 kişinin yaralandı ve 3 kişinin hayatını kaybetti.

Polonya'da evlere çiçek çiziliyor!

Polonya'da 1948'den beri bir köyde halkın moralini yükseltmek için herkes evine çiçekler çiziyor. Çiçekler gelenekselleşti ve festivali yapılıyor.

Düzce Belediyesi turizm ofisi açacak!

Düzce Belediyesi tarafından enformasyon ve tanıtım amaçlı ‘Turizm Ofisi’ açılacak. Bunun için yer tespiti yapılıyor. Başkan Mehmet Keleş, alışveriş yoğunluğu ve canlılık nedeniyle AVM önünün tercih edildiğini belirtti.

English Home Polonya'da 10. mağazasını açtı!

Türkiye'de 56 şehirde 230 ve yurtdışında Ukrayna, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya ve Romanya'da 50 mağazasıyla faaliyet gösteren English Home, Polonya'da 10. mağazasını açtı.

Polonya Enformasyon ve Yabancı Yatırım Ajansı Haberi

Polonya Enformasyon ve Yabancı Yatırım Ajansı
Polonya Enformasyon ve Yabancı Yatırım Ajansı (PAIiIZ) Başkanı Slavvomir Majman, ülkesindeki Türk yatırımlarının altyapı ile sınırlı kalmasını istemediklerini belirterek, "İnşaat, elektronik, plastik işleme ve madencilik gibi sektörler için nakit para yardımı sağlayacağız" dedi. Majman, 2013 itibanyla Türkiye'de Polonya'nın tanıtılmasına ilişkin projeler hazırladıklanm, bu kapsamda 23-24 Eylül'de İstanbul'da Türk yatırımcılarla biraraya geleceklerini söyledi. BM'ye göre Polonya'nın yatırım alanında Avrupa ikincisi olduğunu kaydeden Majman, ülkenin geçen sene yüzde 5'lik büyüme ile İspanya'dan sonra ekonomisi en fazla büyüyen ikinci Avrupa ülkesi olduğunu ifade etti. Majman, 20142020 AB bütçesinin büyük kısmının altyapı ve enerji sektörüne ayrıldığım hatırlattı.

YETERLİ TECRÜBE VAR

Türkiye'nin bu konuda yeterli tecrübeye sahip olduğunu vurgulayan Majman, "AB'den sadece altyapı için 30-40 milyar avro destek almayı bekliyoruz. Gülermak, inşaat alanında çok iyi bir...