03 / 05 / 2024

polonya zombi geçirmez ev

polonya zombi geçirmez ev

İşte Polonyalı mimarlar böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak "Güvenli Ev" ismini verdikleri ilginç bir yapı tasarladılar. Ev, içeriyi savunacak şekilde dizayn edildi.

A101’de saç şekillendirme seti 999 TL’ye, 7’li tornavida seti 59,90 TL’ye, sıvı geçirmez yatak alezi 149 TL’ye düştü!

A101, 7 Eylül’den itibaren indirime girecek ürünlerini tanıttı. Bu kapsamda, Fakir saç şekillendirme seti 999 TL’ye, 7’li tornavida seti 59,90 TL’ye, sıvı geçirmez yatak alezi 149 TL’ye düştü. İşte 7 Eylül 2023 A101 fiyat listesi...

BİM'den son uyarı! Tava seti 269 TL’ye, kek fanusu ve spatula 109 TL’ye, çift kişilik sıvı geçirmez alez 155 TL’ye düştü

BİM’den her ürüne yeni indirimlerin geldiği öğrenildi. Bu kapsamda, 21 Temmuz’da tava seti 269 TL’ye, kek fanusu ve spatula 109 TL’ye, çift kişilik sıvı geçirmez alez 155 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 21 Temmuz 2023 Cuma...

BİM az önce duyurdu! Çift kişilik su geçirmez alez 155 TL’ye, fırın kabı 89 ‘ye, çelik satır 120 TL’ye düştü!

16 Haziran’dan itibaren BİM’de indirime girecek ürünlerin kataloğu paylaşıldı. BİM’de 16 Haziran itibarıyla çift kişilik su geçirmez alez 155 TL’ye, fırın kabı 89 ‘ye, çelik satır 120 TL’ye düşecek. İşte 16 Haziran Cuma BİM fiyat listesi...

2 yıl garantili 5 ATM su geçirmez Diesel DZ1873 Erkek Kol Saati ne kadar? 7 Ocak fiyat listesi…

2 yıl garantili 5 ATM su geçirmez Diesel DZ1873 Erkek Kol Saati ne kadara satılıyor.? İşte saatin özellikleri ve 7 Ocak fiyat listesi…

2030'da hibrit AVM'ler yükselen trend olacak!

Ericsson ConsumerLab'ın yapmış olduğu araştırmada, artırılmış gerçeklik ve su geçirmez sanal gerçeklik gözlükleri, dokunsal kıyafetler ve eldivenler, yakın gelecekte alışveriş merkezlerini ziyaret eden tüketicilerin ekipmanları arasında yerini alacak.

Jason Statham Antalya'da kurşun geçirmez villada kalıyor!

Antalya'da çekilen 'Five Eyes' filminde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, kaldığı otelde kameralara yakalandı. Ünlü aktör, Regnum Carya Otel’in en önemli villalarından biri olan Crown villada kalıyor. 

Deprem geçirmez bina farkındalığı artıyor!

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki Brisa, Bridgestone’un ürettiği kauçuk esaslı sismik izolatör ürünleriyle Türkiye’de binaları depreme karşı koruyan bu yenilikçi çözümler yaygınlaşacak.

Koronavirüse karşı siber ev!

Ünlü Rus mimar Wieszewski, insanları her türlü felaketten korumak amacıyla ‘siber ev' ismini verdiği bir sığınak tasarladı. Sığınak, ağır çelik ve homojen betondan yapılmış ve kurşun geçirmez cam ile yapıldı...

Koronavirüs ev ilanlarına sıçradı!

Koronavirüs endişesi gayrimenkul ilanlarını da etkiledi. Kimi ilanlarda ‘Koronavirüs geçirmez ev’, ‘Koronavirüsün çıkamayacağı yükseklik’ gibi abartılı ve gerçek dışı tanımlar da yapılıyor.

Silivri’ye kurşun geçirmez jandarma karakolu yapılacak!

İstanbul Valiliği, Silivri'ye kurşun geçirmez jandarma karakolu yaptırmak için ihale açtı. Yaklaşık 12 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak kompleks içinde yer alacak olan jandarma karakolu kurşun geçirmeyecek şekilde inşa edilecek. 

Jennifer Lopez Antalya'da kurşun geçirmez camlı villada kalacak! 

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez Antalya konseri için, Belek'te kurşun geçirmez camla kaplı lüks bir villada konaklayacak. 

Dünyanın en pahalı kral dairesi: Royal Penthouse Süit!

Dünyanın en pahalı kral dairesi Cenevre'deki President Wilson Hotel'in çatı katında bulunan 1700 metrekarelik ‘kurşun geçirmez’ kral dairesi olarak kayıtlara geçti..

Eyfel Kulesi'nin çevresine cam duvar projesi onaylandı!

Fransa'nın simgesi olan Eyfel Kulesi'nin çevresine kurşun geçirmez cam dikilmesi, Paris Belediye Konseyi tarafından onaylandı. Onayın terör saldırılarına karşı olduğu belirtildi.

polonya zombi geçirmez ev Haberi

polonya zombi geçirmez ev

İşte Polonyalı mimarlar böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak "Güvenli Ev" ismini verdikleri ilginç bir yapı tasarladılar.


Tasarlanan üst düzey korumalı dikdörtgen şeklindeki evin her tarafı çelik duvarlarla otomatik olarak kapatılabiliyor.


Böylece zombilerden oluşan bir ordu da gelse içeriye giremiyor. Ayrıca ev, içeriyi savunacak şekilde dizayn edildi.