22 / 05 / 2024

polonyalılar metrobüsü örnek alacaklar mı

polonyalılar metrobüsü örnek alacaklar mı

İETT yurt dışında örnek alınmaya ve danışmanlık yapmaya devam ediyor. Polonya’nın üçüncü büyük kenti olan Lodz’un toplu ulaşım şirketi MPK, İETT’yi ziyaret ederek İstanbul ulaşımı hakkında bilgi aldı.

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

Vesen Yalıları’nın örnek dairesi hazır! Teslimler Mart 2024'te!

Tuzla Mercan’da denize sıfır konumda inşası devam eden Vesen Yalıları'nın örnek konutları görücüye çıktı. Teslimler Mart 2024'te!

İETT'den öğrencilere ücretsiz akbil uygulaması! Metro, metrobüs vapur ve otobüslerde geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilere ücretsiz akbil duyurusu yaptı. Ücretsiz geçişler metro, metrobüs, vapur ve otobüslerde geçerli olacak. İETT'den yapılan son dakika açıklamasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

2022 Ramazan Bayramı’nda metrobüs, otobüs, metro, köprü ve otoyollar ücretsiz mi? 

Ramazan Bayramı ziyaretlerinde marmaray, şehir hatları vapurları, metro, metrobüs, otobüs (İETT) ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarının çalışma durumu belli oldu. Bayram tatilinde toplu taşıma, köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı, bedava mı? 

Metrobüs hatları revize edilip metro hattına dönüştürülmeli!

Kitap fuarına gidenler metrobüs durağında mahsur kaldı. Günde 750 bin kişinin kullandığı metrobüsün zamanla yetersiz kaldığına dikkat çeken Şehir Plancıları Odası Başkanı Kahraman, " Metrobüs hatları revize edilip metro hattına dönüştürülmeli." dedi.

Metrobüs yolu yenileme çalışması 90 gün sürecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Metrobüs hattında seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması amacıyla başlatılan asfalt yenileme çalışmalarına devam ediliyor.

Metrobüs yolu 90 günde yenilenecek!

Metrobüs hattında seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması amacıyla başlatılan asfalt yenileme çalışmalarına devam ediliyor.300 kişilik ekip tarafından yapılan yenileme çalışmalar, 90 gün sürecek.

Metrobüs yolunu yenileme çalışmaları 26 Temmuz'da başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştiriyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak

Metrobüs yolunda yenileme çalışması başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 26 Temmuz Pazar gecesi başlatılacak çalışmayla, 52 kilometrelik asfalt değiştirilecek.Seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştirilecek.

Metrobüs yolunun asfaltı yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştiriyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak.

Metrobüs yolu yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs hattındaki asfaltı yenileyecek.

Metrobüs yolunda asfalt çalışması yapılacak!

Metrobüs hattının asfaltı yenileniyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak.

polonyalılar metrobüsü örnek alacaklar mı Haberi

polonyalılar metrobüsü örnek alacaklar mı

İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci ile görüşen Polonya Heyeti özellikle metrobüs sistemi hakkında ayrıntılı bilgi alarak ülkelerinde sistemi uygulamak istediklerini söylediler. 

Ziyarete gelen ekiplerden bir diğeri ise Türk-Ürdün İş Konseyi Eş Başkanı ve Ürdün’ün Ticaret ve Sanayi Eski Bakanı, halen de Ürdün İşadamları Derneği Başkanlığını yürütmekte olan Senatör Hamdi Tabba’a oldu. Ürdün’ün başkenti Amman’da benzer bir metrobüs modeli geliştirmek istediklerini söyleyen Tabba’a, İETT’nin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtti. İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci ise “Ürdün bizim kardeşimizdir. Elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” dedi.

Ziyaretin ardından metrobüslerde incelemelerde bulunan heyetler Kahveci’ye teşekkür etti. Hediyeleşmelerin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla ziyaretler son...