02 / 05 / 2024

Polyplex Group üretim tesisi

Polyplex Group üretim tesisi

İnce polyester film üreticilerinden Hintli Polyplex Group Ltd. (Polyplex), Çorlu'ya 150 milyon dolar tutarında yatırım yapacak

Invest Services Group Gayrimenkul Üretim İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invest Services Group Gayrimenkul Üretim İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Bilal Gül, Mohammet Mesut Kabiri ve Muhammet Zilgey ortaklığında kuruldu.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Lila Group'tan Çorlu'ya 450 milyon liralık tesis yatırımı!

Lila Group, Çorlu'da bulunan mevcut üretim tesisi ile aynı kampüste, 50 bin metrekare alan üzerine 450 milyon TL yatırımla yeni üretim tesisi daha kuruyor...

Tay Group Cezayir’de Organize Tekstil Sanayi Bölgesi kuracak!

Dünyaca ünlü markalara üretim yapan Tay Group, Cezayir’de Avrupa’nın en büyük tekstil kampüsünü kuruyor. 10 yıl içinde 25 bin kişinin çalışacağı Organize Tekstil Sanayi Bölgesi, Cezayir ekonomisine yıllık 300 milyon dolar katkı sağlayacak.

Unıted Industrıes Group Endüstriyel Danışmanlık ve Üretim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Unıted Industrıes Group Endüstriyel Danışmanlık ve Üretim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Souheıl Naamanı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sabah Naamanı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Şişli'de kuruldu.

Prysmian Group ürünlerini Intersolar Europe'da sergiledi!

Prysmian Group, bu yıl Intersolar Europe fuarında, tüm güneş enerjisi üretim, iletim ve dağıtım kablo sistemleri ve çözümleri yelpazesi ile güneş enerjisi sektörü ve uygulama hizmetleri için yeni nesil kablolarını sergileme imkanı buldu.

Meklas Group yeni fabrika yatırımını bu yıl tamamlayacak!

Ticari araçlar için hava süspansiyon körükleri üreten Meklas Group, 2014 yılında yüzde 27 büyüdü. Meklas Group Genel Müdürü Selçuk Çelik, geçen yıl gerçekleştirdikleri yatırımla üretim kapasitesini yüzde 30 artırdıklarını belirtti..

Meklas Group 2 yılda 15 milyon dolar yatırım yapacak!

Geçen yıl başlattığı yatırım hamlesini bu yıl da sürdüren Meklas Group, toplam 15 milyon dolarlık yatırım yapacak. Yıl sonuna kadar bir milyon 350 bin adet üretim hedefleyen grup, Ar-Ge merkezi olmayı planlıyor..

Dünyanın en büyük panel radyatör üretim tesisi Çorlu'da olacak!

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi İdeal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik’in Çorlu’daki fabrikası 2015 yılı içinde dünyanın en büyük panel radyatör üretim tesisi olacak.

MATSO'dan Yapıpen Group'a ziyaret!

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) heyeti, Manavgat'ta PENHOUSE, BAYWIN, NANO isimli tescilli markaları üretim yaparak Türkiye'nin 80 ilinde bayileri bulunan ve iki ülkeye ihracat yapan Yapıpen Group'u ziyaret etti...

Capital Group İnşaat Turizm Üretim ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capital Group İnşaat Turizm Üretim ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Mahrous Elsayd Aboetman, H. Abdelghafar M. Mohamed Difalla tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Group Odi yurtdışında da adını duyurmaya devam ediyor!

İzmir' deki üretim tesislerinde ahşap mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren Group Odi, Türkiye çapında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarının yanı sıra yurtdışında da adını duyurmaya devam ediyor...

Candy Group Eskişehir de 1 milyon kurutma makinesi üretti!

2009 yılında üretime başlayan Eskişehir Renta Fabrikasında 1 Milyonuncu kurutma makinesi üretildi. Candy Group’un Eskişehir’de bulunan Renta Fabrikasında 1 milyonuncu kurutma makinesi üretim bandından çıktı...

Polyplex Group üretim tesisi Haberi

Polyplex Group üretim tesisi

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katıldığı, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (Yatırım Ajansı) ile Polyplex tarafından düzenlenen basın toplantısında Hintli firmanın yatırım kararı açıklandı.


Toplantıda verilen bilgiye göre, 150 milyon dolar tutarında iki aşamalı olarak gerçekleşecek olan yatırım kapsamında hayata geçecek tesisin yıllık üretim kapasitesi yaklaşık 600 bin ton olacak ve üretim tesisinde 250 kişi için doğrudan istihdam olanağı oluşacak. Tesisin yıllık ticaret hacminin 1 milyar dolar civarında olması bekleniyor. 2012 yılının ilk yarısında gerçekleştirilmesi planlanan temel atma törenini takiben, bu kapasitenin yüzde 70-80'i Avrupa, ABD ve Rusya pazarlarına ihracata ayrılacak. Polyester ve polipropilenden üretilen yüksek performanslı plastik film pazarında dünya liderlerinden biri olarak görülen, grubun amiral gemisi Polyplex Corporation Ltd., 1980'de kuruldu. Hindistan, Türkiye ve Tayland'da üretim tesisleri bulunan...