30 / 04 / 2024

Pomza Export

Pomza Export

Su yalıtımının korozyonu önleyerek depreme dayanıklı binalar oluşturmak için olmazsa olmaz bir unsur olduğu tartışılmaz bir gerçek. Peki Güvenli binalara su yalıtımı neden olmalı?

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Aygül Akbaş tarafından kuruldu.

Alufuk Export İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alufuk Export İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülaziz Alsajer ve Suud Alsajer ortaklığında kuruldu.

Moos İmport Export Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moos İmport Export Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Polat ve Mohamed Hadıa ortaklığında kuruldu.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

KOBİ'ler ihracatçı olma yolunda 'dijital ortamda' ilerliyor!

KOBİ’lerin ihracatçı olabilmeleri, e-ihracat süreçlerine katılabilmeleri için hayata geçirilen ve Kovid-19 tedbirleri kapsamında online gerçekleştirilmeye başlanan "Export Akademi" kapsamındaki 2. çevrim içi eğitime 650’ye yakın girişimci katıldı.

Mbm Export Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mbm Export Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Abouyeg ve Khadija Khadar ortaklığında kuruldu.

Dore Export Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dore Export Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Böklükbaş tarafından kuruldu. 

Jakarta Export Tekstil Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Jakarta Export Tekstil Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Robert Sekeres tarafından kuruldu.

Hazar Export Endüstriyel Çelik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Export Endüstriyel Çelik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Nadezhda Setitnıyazova ve Asıya Yusupova ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nevşehir Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 7 Mart'ta!

Nevşehir Ürgüp'te kurulması planlanan Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 7 Mart günü saat 10:30'da gerçekleşecek.

Nevşehir Pomza Ocağı Kapasite Artırımı projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta!

Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Kaymaklı Beldesi Mevkii'nde Pomza Ocağı Kapasite Artırımı projenin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 18 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Pomza Export Haberi

Pomza Export

Bina güvenliği için hayati önem taşıyan su yalıtımında yaşanan sorunların giderilmesi için henüz geç kalınmış değil. Binaların yapım aşamasında ve sonrasında uygulanabilen su yalıtım ürünleri binaların ömrünü uzatıyor. Türkiye'nin lider yapı kimyasalları firmalarından Eile Pomex Yapı Kimyasalları üreticisi Pomza Export A.Ş. Yönetim Kurulu 2'nci Başkanı Hakan Ürün, su yalıtımı yapılmayan binalarda temel demirlerinin hemen paslanmaya başlayarak taşıma kapasitelerini kaybetmeye başladıklarını söyledi. 

Deprem kuşağı içerisinde yer alan ülkemizin su yalıtımı konusunda çok daha hassas davranması gerektiğini belirten Hakan Ürün, havuzdan terasa, ıslak hacimlerden(wc, banyo, mutfak) balkonlara, asansör boşluklarına kadar su yalıtımı yapılabilecek tüm alanlarda hizmet verdiklerini belirtti. Hakan Ürün, daha güvenli bir yaşam ve uzun yıllar ayakta kalan yapılar için su yalıtımının mutlaka yaptırılması gerektiğini ifade...