05 / 05 / 2024

Pop-Up Store kanyon

Pop-Up Store kanyon

Türkiye'nin önde gelen ev dekorasyon sitesi perabulvari.com'un Pop-Up Store'u Kanyon'da açıldı. Pop-Up Store'u Pera Bulvarı'nın kurucusu Emre Kızıl, "Online alışverişte iddiamızı ve büyümemizi sürdürürken yenilikler ile öne çıkıyoruz" dedi

En popüler akıllı telefon şirketleri belli oldu!

130 milyon kullanıcısı olan Google Play Store'un en büyük alternatiflerinden biri olan Uptodown, dünya çapında en popüler akıllı telefon şirketlerini bildirdi.

Marmara fayı ‘Pop Up’ ile takip edilecek!

İstanbul’da 7’nin üzerinde deprem beklenirken, Marmara Denizi’nin altından geçen faylar Japonya’dan getirilen “Pop Up” sistemiyle izleniyor.

Buse Terim mağazalaşıyor!

Mert Vidinli, "Soho'daki pop up mağazalar çok rağbet görüyordu. Buse Terim de aynı kafada bir atılım yaparak Mall Design District by Buse Terim adını verdiği bir mağaza açtı" diyor...

AVM’lerde geçici mağaza dönemi!

Alışveriş merkezi yatırımcısı ve perakendeci yeni yöntemler geliştirmeye hazırlanıyor. Perakendeci, AVM’lerde önce üç ay pop up’larda (geçici mağazacılık) deneme yapıyor sonra mağazayı büyütüyor.

Tepe Home ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı!

Konsept mağazalar olarak adlandırılan ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık Avrupa ve Amerika’da birçok marka tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tepe Home ise ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı.

Room7, etkinlik ve toplantıların en stil adresi oldu!

İş ve eğlence dünyasının popüler semtlerinden biri olan Nişantaşı yepyeni bir ‘’pop-up showroom’’ ve etkinlik mekanına kavuştu.

Perakendede yeni trend 'pop up' mağazalar oldu!

Perakendede yeni trend 'pop up' mağazalar oldu Avrupa ve Amerika'da çok yaygın olan pop up shop (geçici mağaza) konsepti Türkiye'yi de sardı.

Pop-Up Store Kanyon'da!

Türkiye'nin önde gelen ev dekorasyon sitesi perabulvari.com'un Pop-Up Store'u Kanyon'da açıldı. Pop-Up Store'u Pera Bulvarı'nın kurucusu Emre Kızıl, "Online alışverişte iddiamızı ve büyümemizi sürdürürken yenilikler ile öne çıkıyoruz" dedi

Crate and Barrel’dan yüzde 15 indirim fırsatı!

Yeni konsepti Pop-up&More ile Midtown Alışveriş Merkezi’nde açılan Crate and Barrel’dan, 20 Mayıs Cuma günü açılış davetine özel mobilya alışverişlerinde yüzde 15 indirim fırsatı...

Türkiye'de Pop-up mağaza konsepti yaygınlaşacak!

Perakende Günleri 2015 Zirvesi başladı. Atieh Group Yönetici Ortağı Dr. Bijan Khajehpour, Türk işadamlarına İran’daki yatırım fırsatlarını anlattı ve davet etti.

Loft Up ve Work Up projeleri İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olacak!

Tatar Yapı'nın İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen Loft Up/760 ve Work Up/5.50 projeleri görücüye çıktı.Loft Up/760 ve Work Up/5.50 iş merkezi ile ofislerden oluşuyor.

Space Gayrimenkul'den İstanbul'a 3. ofis!

Space Gayrimenkul, İstanbul'daki üçüncü ofisini Nişantaşı'nda açtı. Dekorasyonu Vivian Elvaşvili tarafından yapılan ofis, aynı zamanda bir pop up sanat galerisi..

Loft Up'ta daireler 6 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Loft ve Work Up isimleriyle satışa çıkan gayrimenkuller iş merkezi, home ofis ve loft konseptleriyle tasarlandı. 7,60 metrelik vatan yüksekliğiyle dikkat çeken Loft Up'ta daire fiyatları 6 bin liradan başlıyor.

Pop-Up Store kanyon Haberi

Pop-Up Store kanyon

Türkiye'nin önde gelen ev dekorasyon sitesi perabulvari.com, Pop-Up kültürünü dekorasyon alanında yeni bir boyuta taşıdı. Kaliteli ve zevkli ürünleri ulaşılabilir fiyatlar ile sunan perabulvari.com'un PopUp Store'u Kanyon'da açıldı. Tekstilden dekorasyona, mutfaktan bahçe ürünlerine kadar dekorasyona yön veren dünyaca ünlü markaları ve gurme lezzetleri aynı çatı altında buluşturan perabulvari.com geniş ürün yelpazesi ve avantajlı fiyatlarıyla Eylül ayına kadar Kanyon'daki Pop-Up Store'da dekorasyon tutkunlarını bekliyor. Pop-Up Store'u Pera Bulvarı'nın kurucusu Emre Kızıl, "Online alışverişte iddiamızı ve büyümemizi sürdürürken yenilikler ile öne çıkıyoruz"...