02 / 05 / 2024

Porland Bambu serisi

Porland Bambu serisi

Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı'ndaki Porland'da bulunan ve sevdiklerinizle günün her saatinde her türlü ikramınızı paylaşabileceğiniz Bambu Koleksiyon, desenlerinde yeşilin rahatlatan etkisi ile içinizi açacak...

Porland The Sunny Days serisinin fiyatı ne kadar? İşte 24 Mart 2023 fiyat listesi

Porland, birbirinden keyifli tasarımlarıyla hayatları renklendirmeyi amaçlayan PSC markası ile birlikte The Sunny Days serisini ortaya çıkardı. Peki The Sunny Days serisi kaç liradan satışa çıktı? İşte Porland The Sunny Days serisinin güncel fiyatı...

Koleksiyon'un REwork serisi Amerika'da tanıtıldı!

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

Yurtbay Seramik'ten yeni Zegna Serisi!

Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

2003 yılında Soyak Yenişehir Bambu Evleri satışa sunulmuş!

2003 yılında Soyak Yenişehir Bambu Evleri satışa sunulmuş. 2 blok olarak tasarlanan ve 170 daireden oluşan Bambu Evleri'nde bulunan daireler 870 milyon liradan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Yurtbay Yapı Kimyasalları, YYK Uzman Serisi'ni tanıtacak!

“Yapıştırıcı Uzmanı ” sloganı ile faaliyet gösteren ve iki ayrı üretim tesisi bulunan Yurtbay Yapı Kimyasalları (YYK), Yapı Fuarı ’nda “YYK Uzman Serisi” ni tanıtacak.

Çilek Mobilya First Class serisi ile çocukları bulutlara çıkarıyor!

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi değişiklik yapmak isteyenleri bekliyor!

Yurtbay Seramik gerek her mutfak tarzına uygun tezgâh arasında, gerek banyolarda kullanılabilecek Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi'ni tanıttı!

Yurtbay Seramik, modern mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Yurtbay, Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlar hitap ediyor..

Porland, Kadınlar Günü'ne özel yüzde 50 indirim yaptı!

Porland 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ’nü herkes sevdikleriyle mutlu sofralarda buluşsun diye, tüm ürünlerde % 50’e varan büyük indirim ile kutluyor.

Porland'da Kadınlar Günü'ne özel yüzde 50 indirim!

Porland 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü herkes sevdikleriyle mutlu sofralarda buluşsun diye, tüm ürünlerde yüzde 50’e varan büyük indirim ile kutluyor.

Creavit'in, Branch Serisi banyoların yüzünü güldürüyor!

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’ten banyolarınızın yüzünü güldürecek bir ürün geliyor. Markanın özel koleksiyonları arasında yer alan “Branch Armatür Serisi” baharı müjdelerken estetik görünümü ve işlevsel kullanımıyla

Porland Bambu serisi Haberi

Porland Bambu serisi

Bambunun bazı kültürlerde sembolik anlamları vardır. Çinlilerde bambu uzun bir ömürün, Hindistan'da ise dostluğun sembolüdür. Filipinler'de çiftçiler bambu sırıklarını şans getirsinler diye tarlalarının etrafına dikerler. Bambu, yemyeşil yaprakları ve dümdüz bir şeklide dik büyümesi ile Japonya'da dürüstlüğün ve temizliğin sembolüdür... Bütün bu anlamlardan ilham alarak tasarlanan Bambu serisi; düz tabakları, kayık tabakları, kaseleri, çukur tabak ve çorbalığının yanı sıra demlik, sütlük, şekerlik ve çay fincanı parçalarıyla doğanın rengini sofranıza, ikramlarınıza taşıyor. Yaz sofralarının ruhunu yansıtacak Bambu Koleksiyonu takım olarak ya da Porland ayrıcalığı ile tek tek dilediğiniz parçalarından seçerek satın...