29 / 04 / 2024

porland mağazaları

porland mağazaları

Bir Türk markası olarak İngiltere'de yüzde 8'lik pazar payına sahip olan Porland, yurt dışında perakende de büyüyecek.

Porland, Kayseri’de mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Kayseri’de gördüğü yoğun ilgi üzerine ikinci mağazasını açtı.

Porland iki mağaza daha açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile Türkiye’nin porselende lider markası Porland, zincir mağazalarına ‘’Porland Fabrika’’ konsepti ile iki yeni mağazasını daha ekledi.

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Porland, Kadınlar Günü'ne özel yüzde 50 indirim yaptı!

Porland 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ’nü herkes sevdikleriyle mutlu sofralarda buluşsun diye, tüm ürünlerde % 50’e varan büyük indirim ile kutluyor.

Porland, Oasis AVM'de mağaza açtı!

2000 yılında Bağdat Caddesi’nde açtığı ilk stüdyo mağazası ile dekorasyon kavramına farklı bir bakış açısı sunan Porland, 3 Mayıs’tan itibaren Bodrum’da yepyeni yüzüyle dekorasyonda fark yaratanlarla buluşuyor...

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Porland mağazalarında yeni yıl heyecanı!

2013 yılında 14 - 31 Aralık tarihleri arasında Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’ nda bulunan Porland mağazalarında bütün ürünlerde yüzde 75’ e varan indirim fırsatı...

Porland Mağazalarında yüzde 75'e varan indirim fırsatı!

Türkiye’de porselen denince akla gelen ilk markalardan biri olan Porland, yeni yılı indirim kampanyası ile kutluyor. Porland, 14-31 Aralık tarihleri arasında Porland mağazalarında bütün ürünlerde yüzde 75’e varan indirim fırsatı sunuluyor...

Porland, Şef Murat Dadak'a yardım gecesinin ana sponsoru!

Porland, “Şefler Platformu”nun Şef Murat Dadak’a yardım amacıyla düzenlediği anlamlı gecenin ana sponsorluğunu üstlendi

Porland Porselen'den 6 Ekim'e özel Trendyol'da yüzde 30 indirim!

Porland, İstanbul’un Kurtuluşu’nun 89. yıldönümünü Trendyol’da kutluyor. 6 Ekim’de sadece bir güne özel % 30 indirim fırsatı sunan Porland, “İstanbul Koleksiyonu” ile sizleri Trendyol’da İstanbul’a davet ediyor…

Alfemo, Antalya Lara ve Tekirdağ mağazalarını hizmete açtı!

Türkiye’nin dört bir yanında açtığı, ev ve yaşam konseptini profesyonelce birleştiren çok katlı mağazaları ile çok farklı tüketici beğeni ve gereksinimlerine yanıt veren marka, çok kısa süre içerisinde 3 yeni mağaza daha açmaya hazırlanıyor...

Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında!

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor. Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında...

Batışehir Projesi'nin Cadde Dükkanları ve Mağazaları için ön talep toplanıyor!

EgeYapı Group, yaşama kapılarını açan “Avrupa' nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi’ nin “Cadde Dükkânları ve Mağazaları” için ön talep toplamaya başlıyor...

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talep süreci başladı!

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

porland mağazaları Haberi

porland mağazaları

Porselen sektörünün önemli markalarından Porland, hem tasarladığı hem de ürettiği inovatif ürünlerini dört kıtada 30'dan fazla ülkeye ihraç ediyor. 1976'da yaşam alanlarını güzelleştirmek arzusuyla mütevazı bir züccaciye mağazası olarak temelleri atılan Porland, bugün porselen üretiminin sektör devleri arasına girdi. Şirket, 20 bini aşkın ürün çeşidini dünyaya sunuyor. Bilecik'te, toplamda 300 bin metrekare açık ve 90 bin metrekare kapalı alana sahip tesiste, yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim gerçekleştiriliyor. Otel, restoran ve cafe gibi profesyonel işletmelerin yanı sıra yurt içindeki 33 mağazası ve dört bölge müdürlüğü ile hizmet ve ürün kalitesini perakende müşterilerine de ulaştırıyor. Farklı pazarlara ve ihtiyaçlara yanıt verebilen yenilikçi ürünler geliştiriyor ve ürünlerin yüzde 65'ini dört kıtada 30'dan fazla ülkeye ihraç ediyor.

Yurt dışında perakende de büyüyecek 

Ekonomist'te yer...