19 / 05 / 2024

Porland Porselen fabrika

Porland Porselen fabrika

Porland Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu, şu anda 18 mağazaya ulaştıklarını söyleyerek, "Mağazacılıkta yeni bir konseptimiz var. 1500 metrekare büyüklüğünde dev mağazalar açıyoruz. Konseptin adı Porland Fabrika" dedi

Porland outlet fırsatı: tüm outlet ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim! Porland 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Porselen üretiminde sektör devlerinden biri olan Porland markası web sitesinde yer alan outlet ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte outlet fırsatları..

Porland Ekim fırsat günleri: indirimlere ek yüzde 20 artı yüzde 10 indirim! Porland 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Porselen üretiminde sektör devi haline gelen Porland ekim ayında ‘Ekim Fırsat Günleri’ kampanyası kapsamında tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 artı yüzde 10 indirim yaptı. İşte ayrıntılar..

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Porland, Kayseri’de mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Kayseri’de gördüğü yoğun ilgi üzerine ikinci mağazasını açtı.

Porland Porselen Bilecik İK–11 Platformu'na ev sahipliği yaptı!

Kurulduğu ilk günden itibaren çalışma hayatına yönelik eğitim ve konferanslar düzenleyen İK – 11 Platformu, son aylık toplantısını 26 Mayıs 2016 tarihinde Porland Bilecik tesislerinde gerçekleştirdi.

Porland iki mağaza daha açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile Türkiye’nin porselende lider markası Porland, zincir mağazalarına ‘’Porland Fabrika’’ konsepti ile iki yeni mağazasını daha ekledi.

Porland Mahpeyker Koleksiyonu ile yeni yılın ışıltısı sofralarınızda!

Porland tasarımcılarının Mandala etkisi ile tasarladıkları Mahpeyker Koleksiyon, zengin sunumu ile eşsiz bir ziyafet keyfi sunuyor.Mahpeyker, Porland’ın özel reçetesi ile üretilen Alumilite porselen yapısına sahip.

Porland, Rosemary ile romantizmi sofralara taşıyor!

Porland, sonbaharın romantizmini sanatla zenginleşen sofralara taşıyor. Porland’ın bone porselen olarak tüketicileri ile buluşturduğu Rosemary, hafifliği, inceliği ve şeffaflığı ile zarafeti yansıtıyor…

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

1963 yılında Tuzla Porselen Fabrikası işletmeye açılmış!

1963 yılında Tuzla Porselen Fabrikası, Başbakan İnönü tarafından işletmeye açılmış. Yılda 3 bin 200 ton porselen üretecek olan fabrika, 90 bin metrekare saha üzerinde, 25 milyon liraya mal olmuş.

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Porland bayi müşterileri ile biraraya geldi!

2014’e Bursa Sheraton Otel’de düzenlediği hafta sonu etkinliği ve gala gecesi ile giren Porland, 2014 hedeflerini ve yeni ürün grubu Alumilite’ı (Aluminalı Porselen) Türkiye’nin her yerinden bir araya gelen bayi müşterileri ile paylaştı…

Porland Porselen fabrika Haberi

Porland Porselen fabrika

Süleyman Pamukçu tarafından 1992 yılında kuruyan Porland Porselen, mağazacılığa yeni bir konsept getirdi: Fabrika... Hem ev hem de gastronomi tüketicisine yönelik binlerce ürünün sergilendiği mağazalar bin 500 metrekare büyüklüğe sahip. Porland Fabrika mağazalarında, aynı tabaktan bin adet satın alan işletme sahibi ile evde kullanım için bir adet ürün alan tüketicinin aynı fiyatı ödüyor.

Bu konseptin çok başarılı olduğunu söyleyen Süleyman Pamukçu, "Şu anda iki Fabrika mağazamız var. Kısa süre içinde üçüncüsünü açacağız. Bu mağazalarımızda geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz" dedi.

Hedeflerinin Porland Fabrika mağazalarının sayısını 10’a çıkarmak olduğunu belirten Pamukçu, şöyle devam etti:

"Bu konseptle yurtdışına da açılmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz İngiltere. Bu amaçla da üretim kapasitemizi artırıyoruz. Bilecik'teki fabrikamızda yaptığımız yeni yatırımlarla yıllık 45 milyon adetlik üretim kapasitemizi 70 milyon adete...