22 / 07 / 2024

Porsuk Çayı nerede

Porsuk Çayı nerede

Eskişehir’de geçtiğimiz ay etkili olan kar ve yağmurun ardından dolan baraj ve kanallardaki su, Porsuk Çay’ı üzerinden tahliye ediliyor.Geçtiğimiz Ocak ayında etkili olan kar ve yağmurdan sonra dolan baraj ve kanalların su tahliyesine başlandı.

Porsuk Çayı Düzenlemesi Brüksel'in Anderlecht Kanalında uygulanacak!

ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi' nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri, Avrupa Birliği'nin (AB) başkenti Brüksel'e ilham kaynağı oldu. Eskişehir'in Porsuk Çayı Düzenlemesi Brüksel'in Anderlecht Kanalında uygulanacak...

Grundig CM 4020 çay makinesinin fiyatı dibi gördü! En uygun nerede satılıyor?

Grundig, çay tiryakilerine özel ürettiği CM 4020 çay makinesinin fiyatını resmen dibe çekti. Grundig tarafından ürüne ilişkin tüm özellikler paylaşılırken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Birlikte Satın Alın kampanyasına rağbet büyüdü. Arçelik Resital mutfak serisi kampanyası detayları için haberimizi okuyun. Peki Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Çok satan çay makineleri en ucuza nerede? 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

En çok tercih edilen çay makinelerinin en ucuza nerede satıldığına baktık. İşte özellikleri ve fiyatları... 

Düzce'de Turizm Vadisi çalışmaları başlıyor!

Düzce’nin ve Yığılca’nın kaderini değiştirecek bir proje olan Turizm Vadisi çalışmalarına başlanıyor. Yığılca’nın içinden tarihi Melenderesi üzerine ve çevresine kurulacak olan bu vadi Porsuk Çayı projesinden çok daha farklı olacak.

Pasinler Çayı düzenlemesi Porsuk Çayı gibi yapılacak!

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Karayolları’nın şehir geçişi için Pasinler için 64 trilyonluk bütçe ayırması umutları artırırken, Pasinler Çayı da Eskişehir Porsuk Çayı gibi dizayn edilecek...

Eskişehir Sümer mahallesine park müjdesi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sümer Mahallesi Yusufeli Sokak ile Evliyagil Sokak’ın kesiştiği ve Porsuk Çayı’nın kenarına kadar uzanan 10 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen park çalışmaları hızla devam ediyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde dairelerin büyüklükleri minimum 98,46 metrekare olarak tasarlandı. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul edilen TOKİ Çay Mahallesi kura çekimi yarın gerçekleşecek. Projede aylık taksitler 592,94 TL'den başlıyor. Peki Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi nerede?

Başvuruları sona eren TOKİ Samsun Çay Mahallesi Konutları'nın büyüklükleri 98,46 metrekareden başlıyor. Projede 350 daire kurayla satılıyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi nerede?

Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 18 adet konut alt gelir grubu kapsamında satışa sunuluyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekimi nerede?

Toplam 350 adet dairenin kurayla satışa sunulduğu TOKİ Samsun Çay Mahallesi Konutları kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekimi nerede?

TOKİ Kocaeli Çayırova Konutları kura çekilişi nerede?

Toplam 88 dairenin yer aldığı projede ödeme planı kapsamında dairelerin aylık taksitleri 1.036 TL 'den başlıyor. Peki TOKİ Kocaeli Çayırova Konutları kura çekilişi nerede?

2015 TOKİ Kocaeli Çayırova kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 olarak tasarlandığı projede toplam 157 adet konut yer alıyor. Projede aylık taksitler 394,13 TL'den başlıyor. Peki 2015 TOKİ Kocaeli Çayırova kura çekilişi nerede?

Porsuk Çayı nerede Haberi

Porsuk Çayı nerede

Eskişehir’de geçtiğimiz ay etkili olan kar ve yağmurun ardından dolan baraj ve kanallardaki su, Porsuk Çay’ı üzerinden tahliye ediliyor. Geçtiğimiz Ocak ayında etkili olan kar ve yağmurdan sonra dolan baraj ve kanalların su tahliyesine başlandı. Sıcak havalar ve esen sıcak rüzgarların da etkisiyle hızla eriyen kar, baraj ve kanalları doldurdu. Çay kapakları önünde su şişmeleri yer yer 2,5 metreyi geçince yetkililer taşmayı önlemek için Porsuk Çay’ı üzerinde bulunan tüm kapakları açarak su tahliyesi yaptı. Açılan kapaklar ile birlikte biriken su boşaltılarak çay rahatlatıldı. Bu arada, yükselen suyun çekilmesiyle geriye kalan çöpler Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı temizlik ekipleri tarafından yoğun çabalarla temizleniyor. Özellikle kapak önünde çıkan çöpler tepe oluştururken, kepçeler yardımıyla çöpler alındı. Şehir merkezinde ise vatandaşlar suyu çekilen çayın...