13 / 05 / 2024

Port Kazıklı ödeme koşulları

Port Kazıklı ödeme koşulları

Protek Proje'den Ado Enerji'ye geçen Muğla Port Kazıklı projesi otel, konut ve de marinadan meydana gelecek. Projede inşaat çalışmalarının onayla birlikte yakında başlaması planlanıyor.

O belediyeden depreme dayanıklı konut müjdesi! 120 ve 84 ay vade fırsatı ve peşin alımlarda yüzde 10 indirim!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilecek Konut AŞ projesi çerçevesinde depreme dayanıklı 240 konut yapılacak. Konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilecek. Ayrıca, 120 ve 84 ay vadeli ödeme imkânı sağlanacak.

Hoover HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe son zamanlarda adını sıklıkla duyuran Hoover, kurutma makinesi konusunda HepsiBurada ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya başlattı. Hoover, HepsiBurada’dan alınacak HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme imkânının bulun

Gebze'de 2 adet konut imarlı arsa satılıyor! Hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Balçık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Gebze'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı! 

İş GYO ve Tecim imzasıyla İstanbul'un göbeğinde, Altunizade Kısıklı Caddesi'nde yükselen Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor.

TOKİ'de peşin ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projesinin ilk temelleri atıldı. Başvuru yapan kişiler, TOKİ ödeme şekilleri de sıklıkla sorulan sorular arasında bulunuyor. İşte “TOKİ'de peşin ödeme var mı?” sorusunun yanıtı!

Kıvanç Tatlıtuğ Kaz Dağları'nda ev arayışına girdi!

Son zamanlarda ünlü isimlerin gözdesi olan Kaz Dağları'na Kıvanç Tatlıtuğ da kayıtsız kalmadı. Yakışıklı oyuncu, Kaz Dağları'nda ev sahibi olmak için kolları sıvadı. 

Avcılar’daki yer kayması böyle engellenecek!

İstanbul Avcılar'daki Ambarlı Mahallesi’nde yıllardan bu yana görülen yer kayması sorununun çözümü için fore kazıklı önlem projesi uygulanıyor.

Konut kredisinde kısa vade mi daha mantıklı?

Konut kredilerinde kredinin maliyetini faiz ve vade belirliyor. Faiz oranları tarihin en düşük seviyelerine çekildi. Geriye ‘vade’ kalıyor. Peki konut kredilerinde uzun vadeli geri ödeme mi kısa vadeli geri ödeme mi daha mantıklı? 

Muğla'da müze binalarının depreme karşı dayanıklılığı TBMM gündeminde!

Bakanlığa ait Muğla ilinde bulunan müze binalarının depreme karşı dayanıklılığı ve kazı alanlarında deprem risk değerlendirilmesi yapılıp yapılmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Babacan Port Royal'de yüzde 0.79 faizli ödeme seçeneği!

Babacan Holding, Babacan Port Royal'de müşterilerine firma bünyesinde 45 bin TL peşinat ve 4 bin 500 TL taksitle veya yüzde 5 peşinat, 120 ay vadeli yüzde 0,79 faizli banka kredisi ile ödeme seçeneği imkanı veriyor…

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal Kaz Dağları'ndan ev aldı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile kendi gibi oyuncu eşi Sinem Kobal'ın 1 milyon 250 bin liraya Kaz Dağları’ndan taş ev satın aldığı ortaya çıktı...

Düşler Vadisi Riva ödeme planı!

Düşler Vadisi Riva daire fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Projede ilk etapta büyüklükleri 162-396 metrekare arasında değişen 509 villa satışa çıkarıldı. Peki Düşler Vadisi Riva ödeme planı nasıl?

Port Royal'de kendi ödeme planını kendin hazırla!

Toplam 814 daire ile 37 ticari birimden meydana gelen Sefaköy Port Royal'de ödeme planını kendin oluştur dönemi başladı. 

Port Kazıklı ödeme koşulları Haberi

Port Kazıklı ödeme koşulları


Protek Proje tarafından tasarlanan ve inşaat çalışmalarına başlanması planlanan Port Kazıklı projesini 2010 yılında Protek Proje bıraktı ve proje Ado Enerji'ye geçti. 


Muğla İli, Milas İlçesi, Kazıklı Mevkii'nde yer alan Port Kazıklı projesi toplam 210 bin metrekare arsa üzerinde yapılacak. Projenin toplam inşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlendi. 


Port Kazıklı projesi konut ve otelle birlikte karma proje olarak tasarlandı. Port Kazıklı'da 334 adet konut, 5 otel bloğu ve 5 restoran yer alacak. 


Denize sıfır konumda hayata geçirilecek Port Kazıklı projesinde inşaat çalışmaları henüz başlamadı. Net alanı 210 bin metrekare olan Port Kazıklı'da çalışmaların onayla birlikte başlaması planlanıyor. 


Toplam konut alanı 45 bin 860 metrekare olarak belirlenen Port Kazıklı projesinde otel alanı ise 19 bin 819 metrekare. 560 yataklı otelden meydana gelen Port...