30 / 04 / 2024

Port Royal iletişim

Port Royal iletişim

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

Babacan Holding Portekiz'den özel davet aldı!

Porto Belediye Başkanı Moreira, İstanbul’da Babacan Projelerini inceledi. Özel davetle yurt dışına açılmaya hazırlanan Babacan Holding, güvenilir, kaliteli ve lüks kavramlarını bir araya getirdiği konut projeleri, mimari ve teknik detaylarıyla Portekizlilerin dikkatini çekti.

Babacan Port Royal iletişim bilgisi!

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

Yeşilköy Babacan Port Royal güncel fiyat!

Yeşilköy Babacan Port Royal güncel fiyat listesi 239 bin TL'den başlıyor. İstanbul Yeşilköy ile Sefaköy'ün kesişim noktasında yer alan projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim!

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık projesinde

Babacan Port Royal iletişim bilgileri!

Toplam 801 daire ve 80 ticari ünite bulunan Port Royal projesi Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de hayata geçiriliyor...

Tuzla Port Evleri iletişim!

Tuzla Port Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. TRC İnşaat'ın projesi Tuzla Port Evleri'nde konut satışları bu ayın sonunda başlayacak...

Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri!

Sistem Barter ve ASAD İnşaat ortaklığında inşa edilen Çerkezköy Velia Port Projesi Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçiriliyor. İşte Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri...

Babacan Port Royal satış ofisi!

Babacan Port Royal satış ofisi ile 0212 876 18 08 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Dairelerin 149 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje 4 blok halinde yükseliyor.

Babacan Port Royal iletişim!

Babacan Port Royal iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilecek proje 4 bloktan oluşuyor.

Royal İstanbul Sefaköy iletişim!

Royal İstanbul Sefaköy iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projenin bir bloğu yabancılar için satışa açıldı.

Sefaköy Royal İstanbul iletişim!

Sefaköy Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Anahtar teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor.

Royal İstanbul iletişim!

Royal İstanbul projesi Babacan Yapı imzasıyla yükseliyor. Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Selective Port Pendik iletişim bilgileri!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul 'un Pendik İlçe' sinde yükseliyor. Selective Port Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Port Royal iletişim Haberi

Port Royal iletişim

İstanbul Küçükçekmece'de yükselen Babacan Port Royal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri sunuluyor. 

Fiyatların 341 bin TL'den başladığı proje Babacan Port Royal projesinde 814 konut ve 37 adet ticari birim bulunuyor. 

Babacan Yapı imzasını taşıyan projede yüzde 20 indirim, yüzde 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. Sefaköy'de Atatürk Havalimanı karşısında yer alan projede teslimlerin Eylül 2019'da başlaması öngörülüyor. 

Babacan Port Royal'de 10 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alana komşu konumlanan projede dinlenme ve eğlenme alanları, yürüyüş ile süs havuzları da yer alıyor.


Babacan Port Royal iletişim bilgisi!
Tel: 444 2 420    
Web: http://www.babacanportroyal.com/
Ezgi...