07 / 05 / 2024

porta vadi kağıtane 2017 proje fiyatları

porta vadi kağıtane 2017 proje fiyatları

Porta Vadi Kağıthane proje fiyatları 2017 güncel listeye göre en düşük fiyatlar 1+1'lerde 904 bin TL'den başlıyor. Porta Vadi projesi rezidans daire, ofis ve mağazalardan oluşuyor...

Dora Vadi Kağıthane'de 3 farklı ödeme seçenekleriyle! 2+1'lerin fiyatı 7 milyon 699 bin liradan başlıyor!

Unist Gayrimenkul tarafından Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi'de 24 ay, 36 ay ve 48 ay ödeme koşulları yer alıyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatları ise 7 milyon 699 bin liradan başlıyor.

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

2003'te asgari ücretle 25 cumhuriyet altını alınırken, bakın şimdi kaç tane alınıyor?

Asgari ücretle çalışan bir işçi 2003'te yıllık geliriyle 25,4 cumhuriyet altını alabilirken, 2023'te bu 9,5 altına düştü. Peki asgari ücretin cumhuriyet altını karşısında en değerli olduğu yıl hangi yıldı? 

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Demir tarafından kuruldu.

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Mari Vadi Evleri nerede? Mari Vadi Evleri fiyat listesi Eylül 2023!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilen Mari Vadi Evleri'nin nerede olduğu ve fiyat listesi projeden konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Mari Vadi Evleri fiyat listesi Eylül 2023...

Mari Vadi Evleri'nde yüzde 35'e varan indirim fırsatı! 

Kağıthane'de hayata geçirilen Mari Vadi Evleri'nde yüzde 35'e varan indirim fırsatı sunuluyor. Mari Vadi Evleri'ndeki konutların teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor...

Dora Vadi konut projesinde 24 aya varan vade ve taksit imkanı!

İstanbul Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi'de satışlar devam ediyor. Dora Vadi konut projesinde 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. 

Dora Vadi satışta! 24 aya varan vade ve hemen tapu fırsatı!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Dora Vadi'de 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca hemen tapu teslim fırsatı da sunuluyor.

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Namlı Yapı tarafından, son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonuna Namlı Vadi Projesi inşa ediliyor. Yeni Proje!

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

porta vadi kağıtane 2017 proje fiyatları Haberi

porta vadi kağıtane 2017 proje fiyatları

Teslimlerin Aralık 2018 tarihinde yapılması planlanan Porta Vadi Evleri projesi Tüm Yapı tarafından inşa ediliyor. Zengin sosyal olanaklara yer verilen Porta Vadi projesi 76 adet rezidans daire, 166 adet ofis ve 20 adet mağaza olarak planlandı.

Porta Vadi projesi Kağıthane Cendere bölgesinde hayata geçirildi. Projede büyüklükleri 95 metrekare ile 310 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.
 
Porta Vadi Kağıthane proje fiyatları 2017!
 
Porta Vadi güncel fiyat listesi 1+1'lerde 904 bin TL'den, 2+1'lerde 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor. Porta Vadi Kağıthane projesindeki ofisler 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken mağazaların fiyatları 712 bin dolardan başlıyor. 
 
Porta Vadi Cendere projesinde mağazaların tahmini kira getirisi 45 dolar, ofislerin tahmini kira getirisi ise metrekare...