02 / 05 / 2024

portre sahil projesi

portre sahil projesi

Portre Sahil Evleri, sahiplerine 2018 yılında teslim edilecek. 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan Portre Sahil Evleri'nde fiyatlar 518 bin TL'den başlıyor...

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Portre Marmara projesindeki 100 adet daire satışta! Yeni proje!

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı ortaklığında İstanbul'un Pendik ilçesinde yükselen Portre Marmara projesi satışa çıktı. Peki, Portre Marmara konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

İptal edilen Yeşilköy Sahil projesi yeniden hayata geçiyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski başkan Kadir Topbaş'ın projelerinden biri olan ve 2017'de iptal edilen Yeşilköy Sahil Bandı projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Zonguldak ‘Sahil Projesi’ 550 günde tamam!

TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

Menderes Türel'den Konyaaltı ve Boğaçayı açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Sahil Projesi’nde ilk etap Nisan'da tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyük bir hızla ilerlediği Konyaaltı Sahili Projesi’ni etap etap hizmete açacak.

Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları!

Toplam 137 adet daireden meydana gelen Pendik Portre Sahil, Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor.  Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

Portre Sahil Konutları güncel fiyat!

Portre Sahil Konutları güncel fiyat listesi 499 bin T'den başlıyor. 24 ay vade farksız ödeme imkanı sunulan proje Akbulut İnşaat imzası taşıyor...

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

Konyaaltı Sahil Projesi, Haziran'a yetişecek!

Kentteki yatırımlarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahil Projesinin inşaatını inceledi.

DKY Sahil'de yüzde 10 yıl sonu indirimi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da sahil projesi olarak yükselen DKY Sahil projesinde yıl sonuna özel yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor...

portre sahil projesi Haberi

portre sahil projesi

Toplam 137 daireye yer verilen Portre Sahil Evleri, Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile hayata geçirildi. Portre Sahil projesinde 24 ay vade farksız ödeme kampanyası sunuluyor. 


Portre Sahil Konutları 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Portre Sahil konut teslimlerinin Eylül 2018 tarihinde yapılması planlanıyor. 


İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Portre Sahil Evleri projesi konum olarak Tuzla Marina’ya 8 kilometre, Kartal-Kadıköy Metro hattına 900 metre, Sabiha Gökçen Havaalanına 10 kilometre, Pendik Marina’ya yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Proje 5 bin 500 metrekarelik alana sahip. 


Pendik Portre Sahil Evleri'nde 2+1’ler 95 ile 126 metrekare, 3+1’ler 126 ile 128 metrekare, 4+1'ler ise 151 ile 187 metrekare arasında değişim gösteriyor.


Portre Sahil güncel konut fiyatları!

2+1'lerde 518 bin liradan

3+1'lerde...