18 / 05 / 2024

Posof TM-Ardahan-Yeni Ardahan Enerji İletim Hattı

Posof TM-Ardahan-Yeni Ardahan Enerji İletim Hattı

154 kV (Posof TM-Ardahan TM) Brş. N.-Yeni Ardahan TM Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi...

TOKİ Ardahan 2023 projesi için beklenen gün geldi! 384 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ardahan 2023 projesi için beklenen gün geldi! 384 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Ardahan 2023 projesi detayları...

TOKİ Ardahan projesi için düğmeye basıldı! 384 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek. Projede 384 konut yer alacak.

TOKİ Ardahan projesi için düğmeye bastı! 384 yeni konut geliyor!

81 ildeki 250 bin konut için başvuru dönemini dün itibarıyla sona erdiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesi için ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin Ardahan projesinde toplam 384 adet konut yer alacak.

TOKİ Ardahan'da 341 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirliler tarafından merakla beklenen sosyal konut hamlesini geçtiğimiz ay açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan'da da 384 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ardahan Merkez’de 150 adet yeni konut!  

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Ardahan’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ardahan Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu 10 Ağustos'ta geliyor! İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO'su TM Roh, yeni katlanabilir telefon için 10 Ağustos'u işaret etti! Peki, Samsung'un katlanabilir telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Ardahan Millet Bahçesi ihalesi 16 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Ardahan Millet Bahçesi projesinin ihalesini 16 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ Ardahan Göle 315 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ardahan Göle'de 315 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Ardahan'a 315 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ardahan Göle'de 315 yeni konut inşa edecek.

Ardahan Posof için acele kamulaştırma kararı!

Ardahan ili, Posof ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Posof Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Ardahan Merkez 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ardahan Merkez projesi kapsamındaki 400 konutun kura çekimleri bugün yapılacak.

Ardahan Kalesi'ndeki binalar restore edilecek!

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı yaptığı açıklamada, Ardahan Kalesi'ni Turizme Kazandırma ve Destinasyon Projesi'nin, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından onaylandığını duyurdu.

TOKİ Ardahan 126 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan İli Posof İlçesi 126 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Posof TM-Ardahan-Yeni Ardahan Enerji İletim Hattı Haberi

Posof TM-Ardahan-Yeni Ardahan Enerji İletim Hattı

BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6908

Bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek “154 kV (Posof TM-Ardahan TM) Brş. N.-Yeni Ardahan TM Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 29/9/2014 tarihli ve 1580 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 13/10/2014 tarihinde...