02 / 05 / 2024

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu 10 Ağustos'ta geliyor! İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu 10 Ağustos'ta geliyor! İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO'su TM Roh, yeni katlanabilir telefon için 10 Ağustos'u işaret etti! Peki, Samsung'un katlanabilir telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi..



Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO'su TM Roh, katlanabilir telefonların önümüzdeki dönemde nasıl bir yükseliş trendine gireceğini açıkladı. 

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO'su TM Roh, kaleme aldığı son blog yazısında akıllı telefon dünyasında katlanabilir telefonların dönüştürücü gücünü ve sınırları nasıl zorladığını okuyuculara açıkladı.

Bundan on yıl önce, akıllı telefon dendiğinde aklımıza gelen ilk şey düz ve dikdörtgen bir ekran olduğunu belirten TM Roh, "Biz de buna bakarak, dönüştürücü bir teknoloji geliştirmek, sınırları yeniden çizmek üzere yola koyulduk." ifadelerini kullandı. 

 Samsung un yeni katlanabilir telefonu 10 Ağustos ta geliyor! İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

TM Roh, bu yolculuklarında yeni bir ürün tasarlamanın yanı sıra akıllı telefonla daha önce hiç mümkün olmayan yeni deneyimler geliştirme fırsatı olduğunu da gördüklerini belirterek şu cümleleri kurdu:

"Birçok teknolojik engeli aşarak, 2019 yılında ilk katlanabilir akıllı telefonu piyasaya sunduk ve bu tarih itibarıyla da sektörün geleceğini değiştirmiş olduk."

Samsung Galaxy Z Flip 4 den güzel haber geldi! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi...

2020 senesinden bu yana akıllı telefon pazarında yüzde 300’ün üzerinde bir büyüme gerçekleştiğini açıklayan TM Roh, Bugün, bu hızlı büyümenin devam edeceğini öngörüyor. Katlanabilir cihazların daha da popüler olacağını belirten TM Roh, yazısında şu cümlelere yer verdi:

"Samsung Galaxy katlanabilir telefonlar, akıllı telefonları kullanma şeklimizi değiştirirken, dünyanın her yerindeki kullanıcıların yaşam tarzının iyileşmesine katkı sunmaya devam ediyor."

10 Ağustos’ta gerçekleşecek Unpacked etkinliğinden bahseden Roh, "Yeni Samsung Galaxy katlanabilir cihazlarımızın hem üretkenlik hem de kendini ifade etme konusunda yapabildiklerini herkese göstermek için sabırsızlanıyoruz." dedi. 

Peki, Samsung'un katlanabilir telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön