12 / 05 / 2024

Povverhouse Company birinci

Povverhouse Company birinci

Çanakkale Valiliği'nin dört ay önce açtığı yarışmaya, dünyanın dört bir yanından eser yağdı. İki ayrı aşamada değerlendirmeye alınan eserler arasında Povverhouse Company'nin projesi birinci oldu...

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi Beylikdüzü'de Idrees Ahmad Noorı tarafından açıldı.

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bakkarı, Lolyeh Alkak tarafından kuruldu.

Fenswıck Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fenswıck Company İnşaat Limited Şirketi Şişli’de 10  bin TL sermaye bedeli Osman Can Uluçay tarafından kuruldu.

Birinci el konutlar için kampanya talebi!

Kamu bankalarının faiz kararı indirimi sonrasında konut sektöründe hareketlilik bekleniyor. Konut satışlarının artacağını düşünen temsilciler birinci el konutlar için kampanya yapılmasını talep ediyor.

Balıkesir'de birinci sınıf tarım arazileri satışa çıkarıldı iddiası!

Engin Gayrimenkul - Arsa ismindeki şirket Edremit Kaz Dağları Zeytinli deresinde yer alan birinci sınıf tarım arazilerini “Doğrudan Satış” reklamlarıyla satıyor. 300 metrekaresi 29 bin 900 avrodan satılan arsaların reklamında CHP Milletvekili Gürsel Tekin ve Arif Sağ’ın oğlu Tolga Sağ oynuyor.

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Rahımı Tamıjanı ve Iydasadat Elevınejad ortaklığında kuruldu.

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hozan Sayedkhalil ve Sheıkhmouss Khalıl ortaklığında kuruldu.

Modern Company Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Company Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı El Bodoun tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Akıllı şehirler gündemimizin birinci sırasında!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Hem mikro mobilite hem akıllı şehirler gündemimizin birinci sırasında yer alıyor" dedi.

Adam Golden Company İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adam Golden Company İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabah Alhusseın tarafından kuruldu.

Birinci el konutlara destek bekliyorlar!

Gayrimenkul sektörü, yeni proje inşaatların hayata geçirilmesi ve inşaat yatırımlarının devam edebilmesi için birinci el konutlara destek verilmesini istiyor.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi tamam!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi gerçekleşti. İhaleye 7 firma katılım gösterdi. 

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah İkbal Kara tarafından kuruldu.

Povverhouse Company birinci Haberi

Povverhouse Company birinci

Çanakkale Valiliği'nin dört ay önce açtığı yarışmaya, dünyanın dört bir yanından eser yağdı. İki ayrı aşamada değerlendirmeye alınan eserler arasında Powerhouse Company'nin projesi birinci oldu.


Yönetmeliğe uygun Sınırları zorlayan proje Yarışmayı kazanan kule projesi tamamlandığında böyle görünecek. Çanakkale Karasal Sayısal Yayın Kulesi için düzenlenen Uluslararası Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. Yarışma. Çanakkale Valiliği tarafından "Mimarlık. Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik. Kentsel Tasarım Projeleri. 


Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği" kuralları içinde açılmıştı. Yarışma şartnamesinde, istenen yayın kulesi projesi "inşa edileceği alan ve içinde bulunduğu bağlam ile ilişkilenıııiş; bir yandan bildik ve jenerikleşmiş anten kulesi" diye tarif edilmişti. Şartnamede, konunun gerektirdiği teknik kısıtları gözetirken, mevcut şekilleri zorlayan bir proje istenmişti. 22 Ekim 2013'te açılan yarışma sürecinde eserler ön elemeden geçirildi. Finale...