28 / 04 / 2024

praktiker mağaza

praktiker mağaza

Praktiker, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Elazığ’da açtı. Praktiker Elazığ, 500 metrekarelik alanda 6 binin üzerinde ürünle bölgenin ve şehrin yapı marketi ve ev geliştirme alanındaki her türlü ihtiyacını en uygun fiyatlarla karşılayacak.

Praktiker Batman'da mağaza açtı!

Praktiker, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Batman’da açtı. Batman’daki ilk ve tek yapı marketi olan 1000 metrekare büyüklüğündeki Praktiker, bölgenin tüm ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Praktiker Pratik Mağazası'nı Gayrettepe'de açtı!

Praktiker, Türkiye’nin ilk Praktiker Pratik mağazasını İstanbul - Gayrettepe’de açtı. 300 metrekare büyüklüğündeki mağazada iş yeri, ev ve bahçe için gereken 4 bin ürün çeşidi bulunuyor.

Praktiker'in ilk franchise mağazası Batman'a!

Geçen yıl Türkiye’de yeniden yapılanma kararı alan Alman yapı market devi Praktiker, ilk franchise mağazasını önümüzdeki ay içinde Batman’da açmaya hazırlanıyor..

Praktiker 3 mağazasını kapatıp, 6 mağazasını devredecek!

Praktiker yetkilileri, doğrudan işletilen 3 mağazayı kapatıp, 6’sını devredeceklerini ve franchise sistemiyle mağaza açmaya devam edeceklerini açıkladı...

Praktiker mağazalaşmaya hız verdi!

Türkiye'de 21 mağazası bulunan Praktiker, 1,5 yıllık yeniden yapılanma sürecinin ardından mağazalaşmaya hız verdi. Şirket bu yıl 15 yeni mağaza açacak. Mağaza metrekarelerini de büyüten Praktiker, bin kişilik yeni istihdam sağlamayı planlıyor.

Praktiker 30 mağaza ile geri dönüyor!

Almanya’da iflas ettiği için Türkiye’den çıkan Praktiker’in dönüşü hızlı olacak. 30 mağaza ile başlamayı planlayan Praktiker’e iki ayda 150’den fazla bayi talebi gelince 40 milyon dolarlık yatırım miktarı 60 milyon dolara çıkarıldı.

Praktiker 2015 yılında 30 mağaza açmayı hedefliyor!

Praktiker 'in Türkiye'deki isim haklarını alan PracticalRetail Holding, önümüzdeki yıl 40 milyon dolar yatırımla Türkiye pazarına girmeyi hedefliyor. Şirket 2015 yılında 30 mağaza açmayı hedefliyor.

Beymen Yunanistan'da mağaza açacak!

Yurtdışında büyümeyi stratejik öncelikleri arasına alan Beymen, Mısır'dan sonra Yunanistan ve Belgrad'da mağaza açmayı planlıyor. Beymen Genel Müdürü Elif Çapçı, çok başarılı bir sene geç

Ikea, Türkiye´de üç mağaza açacak

Ikea Pazarlama Direktörü Senem Sadıklar, 5 yıl içinde biri Ankara olmak üzere 3 mağaza açacaklarını söyledi

Deniz Akkaya Bağdat Caddesi'nde mağaza açacak!

Deniz Akkaya'nın ilk mağaza için Bağdat Caddesi´ni tercih etti

Çetinkaya Bağcılar'da 7 katlı mağaza açtı!

Çetinkaya Şirketler Grubu mağaza sayısını hızla artırıyor

Christian Dior Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Christian Dior, Nişantaşı'nda mağaza açmak için Bizz Gayrimenkul ile anlaşma imzaladı

Tiffany, tfny adıyla Balkanlar’da mağaza açacak!

Mücevher markası Tiffany’ye karşı marka mücadelesi veren Tiffany, ‘tfny’ adıyla Balkanlar’da mağaza açma hazırlığında

NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı!

Kırtasiye devi NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı

Bil's Beyoğlu Tünel'de mağaza açacak!

Selman Bilal, gömlek markaları Bil's'in şirket merkezinin altına eylül ayının ortasında müze gibi bir mağaza açıyor

Sumak XL Fashion Adapazarı'nda mağaza açıyor!

Büyük beden kadın giyim makası Sumak XL Fashion 15 Eylül'de Adapazarı'nda yeni mağaza açacak

KİM, 5 yılda 200 mağaza açacak!

KİM Genel Müdürü Hamit Akçay, ağırlıklı olarak İstanbul´da bulunan 52 mağaza ile 2010 yılında 300 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtti

praktiker mağaza Haberi

praktiker mağaza

Praktiker Türkiye, Doğu Anadolu Bölgesi’nin ilk mağazasını Elazığ’da açtı. Praktiker Pratik Elazığ, 500 metrekare büyüklük ve 6 binin üzerinde ürün ile bölgenin ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor. Praktiker Pratik Elazığ’ın açılış töreni Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu ve Praktiker Pratik Elazığ mağazası yatırımcısı Müteahhit Cebrail Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Beyzade Efendi Bulvarı üzerinde açılan yeni yapı market, geniş ürün gamı ile hizmet veriyor.


Doğu Anadolu’nun en ‘Pratik’ yapı marketi


Açılışta konuşan Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu, “Doğu Anadolu’ya Elazığ ile giriş yaptık. Praktiker Pratik Elazığ, şehrin ve bölge halkının ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacını karşılayabileceği bir yapı market oldu” dedi. Praktiker’in aynı hızla büyümesini sürdüreceğini ifade eden Kutlu, 2015 yılı sonunda...