30 / 04 / 2024

Praktiker türkiye mağazası

Praktiker türkiye mağazası

2013 yılının şubat ayında kar edemediği gerekçesiyle Türkiye'den çıkma kararı alan Alman yapı market devi Praktiker Türkiye'de yeniden yapılanacak. Praktiker’in Türkiye’deki isim haklarını PRACTICAL Retail Holding satın aldı.

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Vatan Bilgisayar Türkiye genelindeki mağazalarını kapatıyor!

Vatan Bilgisayar, koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye mağazalarındaki faaliyetlerini, 22 Mart gecesinden itibaren geçici bir süreyle durdurma kararı aldı...

Beymen Club, İstanbul Havalimanı mağazası açıldı!

Beymen Club, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açtığı yeni mağazasıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor

MediaMarkt, Türkiye’deki 74’üncü mağazasının açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda MediaMarkt, Türkiye’deki 74’üncü mağazasını da hizmete açtı.

Gratis Türkiye'de 600'üncü mağazasını açtı!

Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım marketi Gratis, Ankara'da 600’üncü mağazasını açtı. Yeni açılan Gratis mağazası Ankara’nın 52’nci, Türkiye’nin 600’üncü mağazası oldu.

Huawei Türkiye'deki ilk deneyim mağazasını İzmir'de açtı!

Akıllı telefon, notebook ve giyilebilir cihazlar gibi ürünler üreten Huawei'in Türkiye'deki ilk "deneyim mağazası" İzmir'de açıldı.

Crate and Barrel Türkiye'deki son mağazasını kapatıyor!

Crate and Barrel, yaklaşık 5 sene önce Zorlu Center'da açtığı ilk mağazayla başlattığı Türkiye operasyonlarını Ataköy'deki son mağazasını da kapatarak sonlandırıyor.

Xiaomi Türkiye'de ilk mağazasını Vadi İstanbul'da açacak!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Türkiye'de ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor. Firmanın, açılışa özel kampanyalar düzenlemesi bekleniyor.

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

Starbucks, Türkiye'de açtığı ilk mağazasını kapattı!

Türkiye'ye 2003 yılında giren Starbucks açtığı ilk mağazasını kapattı. Bağdat Caddesi Erenköy'deki mağazanın altyapı sorunlarından dolayı kapandığı belirtildi.

Praktiker türkiye mağazası Haberi

Praktiker türkiye mağazası

Praktiker'in isim hakkını Hollandalı PRACTICAL Retail satın aldı. Praktiker'in 2015 yılında hedefi 30 mağaza açmak.


Praktiker’in Türkiye’deki isim haklarını PRACTICAL Retail Holding satın aldı.


İlk yıl 40 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını ifade eden şirketin yönetim kurulu başkanı Benjamin Schaller Steiner 300-1000 metrekare arasında büyüklüğe sahip Praktirek Pratik adıyla yeni bir konsept yaratacaklarını söyledi. Türkiye’de yeniden yapılanacak olan Praktiker 2015 yılında 30 mağaza açmayı planlıyor. Praktiker orta vadede ise 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.


Türkiye’de yapı marketi ve ev geliştirme sektörüyle ilgili 16 milyar dolarlık potansiyeli göz önünde bulundurduklarını belirten Steiner 200 tedarikçiyle çalıştıklarını ve yüzde 80’inin yerli olduğunu söyledi. Praktiker yeniden yapılanma sürecinde şehir içinde mağazalara...