06 / 05 / 2024

prefabrik okul projeleri

prefabrik okul projeleri

Çadır okulun müdürü Mustafa Başak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'den kaçmak zorunda kalan ve çadır kent dışında ilçede yaşayan Suriyeli öğrencilerin eğitimleri için ellerinden geldiği kadar çalıştıklarını belirtti.

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik konut bağışı için hükümete çok önemli çağrı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili vuran depremin ardından tüm Türkiye yardım seferberliği başlatırken, bölgede okul, konut sağlık hizmet tesisi gibi amaçlar içinde kullanılmak amacıyla inşa edilecek prefabrik yapılar için KDV’nin yüzde 1’e indirilmesi talep edildi.

Prefabrik evlerde metrekare fiyatı 2 bin 490 TL'den başlıyor! En uygun prefabrik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken alabileceğiniz en uygun fiyatlı ev seçeneği olan prefabriklerde metrekare fiyatı 2 bin 740 TL. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerin 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

1 günde ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 15 indirimli prefabrikler! Prefabrik ev 25 Eylül 2022 fiyat listesi

TOKİ sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken sizin için en uygun ev seçeneği olan prefabrik yapıları araştırdık. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerde en uygun fiyatlı markaları derledik. İşte, prefabrik evler 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Dünya Bankası okul inşaat projelerini yönetiyor!

Dünya Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, AB ve Alman Kalkınma Bankası ile birlikte "Türkiye'deki Sığınmacılar Fonu Kapsamındaki Okul İnşaat Projeleri" projesini başlattı.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Çakmak Prefabrik hizmet kalitesini her geçen gün artıyor!

TKDK ve kalkınma ajanslarının desteklediği prefabrik okul, sağlık ocakları, otel, doğa turizminde kullanılan yapılar inşa ettiklerini dile getiren Çakmak Prefabrik Şirket Müdürü Ethem Çakmak, yeni dönemde yurt genelinde bilinirliklerini artırmak istediklerini söyledi.

Avcılar'da Suriyeliler için okul açıldı!

Ülkelerindeki savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için Avcılar’da bir okul daha hizmete girdi. Prefabrik okulda ilk etapta 125 öğrencinin öğrenime başladığını vurgulayan Mehmet mazi, yeni kayıtlarla bu sayının artacağını bildirdi.

prefabrik okul projeleri Haberi

prefabrik okul projeleri


Akçakale ilçesinde kendi imkanlarıyla yaşayan Suriyeli ailelerin çocuklarının eğitim gördüğü çadır okulda prefabrik okul yapıldı.


Ülkelerindeki iç savaş nedeniyle sığındıkları Akçakale'de kendi imkanlarıyla yaşayan Suriyeli ailelerin çocukları, ülkelerinde tamamlayamadıkları eğitimlerini Türkiye'nin sağladığı imkanlar sayesinde çadır okulda sürdürüyor. Yaklaşık 2 bin Suriyeli öğrencinin eğitim gördüğü okulda, Birleşmiş Milletler'in katkısıyla yaptırılan 12 derslikli prefabrik okul tamamlandı.


Çadır okulun müdürü Mustafa Başak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'den kaçmak zorunda kalan ve çadır kent dışında ilçede yaşayan Suriyeli öğrencilerin eğitimleri için ellerinden geldiği kadar çalıştıklarını belirtti.


Eğitimin devam ettiği çadır okulda Birleşmiş Milletler desteğiyle 12 derslikli bir prefabrik okul yaptırıldığını ifade eden Başak, şunları kaydetti:


"Bu okulumuzun yapımı tamamlandı ve önümüzdeki günlerde eğitim vermeye başlayacak. Suriyeli öğrencilerimizin çok daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için çaba harcıyoruz....