16 / 06 / 2024

prefabrik polis merkezi

prefabrik polis merkezi

Kütahya il merkezinde faaliyet gösteren iki polis merkezinin de depreme dayanıksız olması sebebiyle yıkılacak olan İl Emniyet Müdürlüğü binası bahçesine prefabrik polis merkezi inşa edildi...

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Sitar Modul Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sitar Modul Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sitar Modul Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bayrampaşa'da yapıldı.

EGM resmen açıkladı: Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 500 öğrenci alınacak! Polis olmak isteyenler hemen baksın!

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından son dakika açıklaması geldi. Açıklamaya göre; Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 500 öğrenci alınacağı belirtildi. İşte detaylar...

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri başvurularında yaş şartı değiştirildi! Hizmet süreleri de düzenlendi!

2023 yılında gerçekleştirilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi başvurularında yaş şartı ve hizmet süreleri düzenlendi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi Pendik'te Halit ÇAkar ve Yusuf Çavdar ortaklığında kuruldu.

POMEM duyurdu! 12 bin polis alınacak! Sınavlar başlıyor! İşte başvuru ayrıntıları

Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 12 bin öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Sınav tarihini açıklayan kurumdan son dakika açıklaması geldi. Peki POMEM başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar.

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Gaziosmanpaşa yeni emniyet binasının inşaatı başladı: 18 milyon 861 bin TL'ye mal olacak!

Küçükköy Polis Merkezi Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nın yapımı için çalışmalara başlandı. Yeni emniyet binası, 2021'de hizmete açılacak. 

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçükbalıklı Polis Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

prefabrik polis merkezi Haberi

prefabrik polis merkezi


Kütahya il merkezinde hizmetine devam eden İstiklal mahallesinde yer alan İstiklal Polis Merkezi'nin İçişleri Bakanlığı tarafından kapatılması ile birlikte mahallede kolluk hizmeti veren İstiklal Polis Merkezi personeli ile birlikte Saray mahallesinde yer alan Şehit Mehmet Kartal Polis Karakolu'na taşındı. İstiklal Polis Merkezi'nin bakanlık kararı ile kapatılmasının ardından kolluk hizmeti Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezine taşındı. Ancak Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi'nin de depreme dayanıklılık raporlarının sağlam olmaması nedeniyle polis merkezi yine deprem yönetmeliğine göre yıkılacak olan İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kurulan prefabrik polis merkezinde hizmetine devam...