05 / 05 / 2024

Prefabrik Yapı sistemleri

Prefabrik Yapı sistemleri

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması olan Prefabrik Yapı A.Ş., ön üretimli hafif çelik binalar ve de ekolojik konteynerlerini Steelin markası ile satışa sunuyor.

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halime Tetik tarafından kuruldu.

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ileSerkan Öner tarafından kuruldu.

Bosan Endüstriyel Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Bosan Endüstriyel Yapı Sistemleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ovacıklı tarafından kuruldu.

Atoll Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Atoll Yapı Sistemleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Sezer tarafından kuruldu.

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nezih Yaman tarafından kuruldu.

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Başoğlu tarafından kuruldu.

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dortguly Ashyrmyradov, Maksat Dovletsahedov ve Nadezhda Seyıtniyazova ortaklığında kuruldu.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Yurdakul tarafından kuruldu.

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Sami Gözübüyük tarafından kuruldu.

Prefabrik Yapı sistemleri Haberi

Prefabrik Yapı sistemleri

Steelin lüks villalardan çok katlı binalara, ekolojik yaşam ünitelerine kadar farklı estetik ve teknolojik çözümleri bir araya getiriyor.


Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı, yeni markası Steelin ile sektöre teknolojik yenilikler kazandırmaya devam ediyor. Steelin ön üretimli hafif çelik binalar ve ekolojik yapılar konusunda Prefabrik Yapı’nın uzmanlığını hafif çelik yapı sektörüne taşıyor.


Steelin teknoloji, estetik ve sağlamlığı buluşturan ürünleri bir araya getiriyor. Tasarımdaki göz alıcı detaylarla, hafif çeliği sanata dönüştürüyor.


Hafif çelik apartmanlar görmeye hazır olun


Steelin ürün gamında lüks villalardan çok katlı binalara, ofislerden geniş açıklıklı hangar yapılarına; sınırsız seçeneklerle hızlı, ekonomik ve sağlam yapılar bulunuyor. Maksimum dört kata kadar yapımı mümkün olan hafif çelik binalar artık kullanılan yeni teknoloji ve tasarımlar sayesinde sekiz kata kadar çıkabiliyor. Estetikten ödün verilmeden tasarlanan hafif çelik...