03 / 05 / 2024

prefabrike yapı markası Vekon

prefabrike yapı markası Vekon

Bugüne kadar 75 ülkeye çözümlerini ulaştıran prefabrike yapı markası Vekon, Katar’daki QBC ile ortak bir şirket kurdu. Vekon, böylece Katar ve yakın pazarlarda güçlü bir marka olmayı hedefliyor.

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Bursa'da ciddi bir inşaat hacmi var!

Bursa'da bugüne kadar çok sayıda konut üreten Yusuf Bakgör, YB Yapı markasıyla yeni bir dönem başlattı. Projelendirmeden anahtar teslimine kadar her aşamada büyük bir titizlikle hayata geçirdikleri konutlarda, kullanıcılara iyi bir yaşam sunmayı hedefliyorlar...

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vekon, Arjantin’de ilk konut projesini yapıyor!

Vefa’nın ön üretimli yapı markası Vekon, Arjantin’e ilk ihracatını Patagonya’da bir konut projesi ile gerçekleştiriyor. Proje ilk etapta dört farklı tipte toplam 16 konuttan oluşuyor. 

Yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı yapıldı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de 7 Kasım 2017 tarihinde Dyo'dan '' Yalıtım 4.0'' devrimini başlatan yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı gerçekleştirildi...

Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı.

Sinpaş Yapı’dan iş dünyasına yeni yatırım!

Sinpaş Yapı ticari gayrimenkulde de dikkat çeken projeler geliştirilmeye devam ediyor. Firma İş Modern markası ile yatırımcılarına yüzde 50 kazandırdı

Seha Yapı'dan karma konseptli yeni proje geliyor!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Seha Yapı, Konya'da  karma bir konut projesi yapmayı planlıyor.

Seha Yapı sosyal medyada Türkiye 3’üncüsü oldu!

Seha Yapı, ulusal birçok inşaat markasını geride bırakarak sosyal medyadaki hızlı yükselişini sürdürüyor. Seha Yapı, Boomsonar’ın Ağustos 2017 raporunda, Türkiye çapında Facebook'ta en iyi performans gösteren üçüncü inşaat şirketi olarak gösterildi.

Kar Yapı'dan Pendik'e 388 konutluk proje!

Kar Grup inşaat sektörüne Kar Yapı markasıyla girerek, Pendik-Yayalar'da 388 konutluk bir proje inşa edecek...

Steelin 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda!

Yapı sistemleri markası Steelin, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yerini aldı. Şirket, fuarda ilgi odağı oldu.

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

prefabrike yapı markası Vekon Haberi

prefabrike yapı markası Vekon

Yurtdışında gücünü giderek artıran Vekon, Katar’da, ükedeki inşaat sektörünün ilk 10 firması içerisinde yer alan Qatar Building Company (QBC) ile ortak şirket kurdu.


Yapılan ortaklık anlaşması ve kurulan şirket ile Vekon’un teknoloji ve altyapı gücü ile QBC’in yerel gücü ve müteahhitlik altyapısı entegre edildi. Bu ortaklıkla Vekon ürün, teknoloji, bilgi, beceri ve yönetimi QBC ise repütasyon, finansal güç, müşteri portföyü, mevcut projeleri ve lokal dinamiklerini ortaya koyarak ortak bir yönetim ve yetenek paylaşımına karar verdi.


Büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan Vekon’un Genel Müdürü Özgül Yücel, yurtdışı pazarları arasında Katar’ın önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak, Katar’da kurdukları Vekon Qatar W.L.L. şirketi ile Vekon’un sunduğu anahtar teslim kamp ve yaşam alanları çözümleri ile Katar ve yakın pazarlarda güçlü bir marka olmayı hedeflediğini...