18 / 05 / 2024

Sinpaş Yapı’dan iş dünyasına yeni yatırım!

Sinpaş Yapı’dan iş dünyasına yeni yatırım!

Sinpaş Yapı ticari gayrimenkulde de dikkat çeken projeler geliştirilmeye devam ediyor. Firma İş Modern markası ile yatırımcılarına yüzde 50 kazandırdı



 

Sinpaş, ticari gayrimenkulde de dikkat çeken projeler geliştirilmeye devam ediyor. Sinpaş'ın hayata geçirdiği İş Modern markası, yatırımcılarına yüzde 50 kazandırdı. Ticaretin yeni merkezi haline gelecek olan İş Modern Ambarlı'nın, Sinpaş güvencesiyle işinde kazanmak isteyenleri beklediğini sözlerine ekledi.

 

İş Modern Ambarlı projesi  bir çok alanda faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunuyor. Örneğin orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşları, lojistik firmaları, toptancılar ve otomotiv gibi...

 

İHTİYACA GÖRE ŞEKİLLENEBİLEN ESNEK ÜNİTELER


İş Modern Ambarlı, esnek mimari yapısıyla, tüm ihtiyaçlara en uygun çözümü sunacak. Yaklaşık 250 m2'den 12.000 m2'ye kadar birleştirilebilir modüler alanların bulunduğu İş Modern Ambarlı, 10 metreye varan tavan yüksekliği ve 8,75 metre aks aralığıyla çalışma alanlarının en verimli ve kolay bir şekilde kullanımı için alternatifler sunuyor.

 

HER TÜRLÜ ULAŞIM KOLAYLIĞI SAĞLAYAN L0KASY0N

 

Merkezi konumu, ulaşım rahatlığı ve yatırım değeriyle Sinpaş İş Modern Ambarlı, hem işinize hem de hayatınıza değer katacak. İş Modern Ambarlı, İstanbul'un Avrupa yakasındaki konteyner limanı olan Ambarlıya sadece 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Projenin TEM bağlantısına 2-3 dakika uzaklıkta olması, E-5'e çıkamayan lojistik araçlar için büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca E-5, metrobüs ve yeni yapılacak Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına yürüme mesafesinde bulunan proje, Atatürk Havalimanı ve 3. Havalima-m'na yakınlığıyla da her türlü ulaşım alternatifi için çok avantajlı bir lokasyona sahip. İş Modern Ambarlı lojistik olarak önemli konumuyla dikkat çekiyor.

 

YÜKSEK ELEKTRİK GÜCÜ, BÜYÜK YÜK TAŞIMA KAPASİTESİ

 

İki adet TIR rampası ile düzenli trafik akışı sağlanan İş Modern Ambarlı'da,TIRTar her kata çıkabilecek ve işyerlerinin önüne yanaşabilecek. Koridorlarda sevkiyat için ayrılan otopark ve manevra alanları ile firmaların iş akışlarını kolaylaştıracak. İş Modern Ambarlı'nın mimari yapısı tasarlanırken her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. İş Modern Ambarlı'nın metrekare başına sunduğu 100 watt elektrik gücü ise işinizi kesintisiz bir şekilde yapmanızı sağlıyor.  
 

 


Geri Dön