10 / 05 / 2024

Prenta Market perakende

Prenta Market perakende

Türkiye’nin ilk ve tek ön üretimli yapı marketi Prenta Market, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve binlerce yatırımcı ve girişimciyi ağırlayacak olan "Bayim Olur musun? Fuarı’nda sektörle tanışıyor.

Şok Market'te fiyatlar neredeyse yarıya indi! Ayçiçek yağı da dahil pek çok üründe yüzde 45'e varan dev indirim!

Perakende devi Şok Mart fiyatlarda yüzde 45'e kadar indirim yaptı. Şok Market tarafından başlatılan indirimler ayçiçek yağı da dahil pek çok üründe geçerli...

Vergi artışı sonrası market fiyatlarına peş peşe zam gelecek!

İşlenmemiş gıdadaki KDV'nin yüzde 1'de sabit bırakılmasına rağmen diğer bütün ürünlerdeki vergi oranlarının artırılmasının, perakende gıda fiyatlarında en az yüzde 15 seviyesinde zamma neden olduğu ifade edildi. Peki, vergi artışının ardından market ve pazar fiyatları ne olacak? İşte detaylar...

Türkiye'de 7 yıl içinde orta vadede en az 20 bin market açılabilir!

Organize gıda perakende sektörüne yönelik hazırlanan "Ortakakıl Konferansları 2023" kapsamında açıklanan Ortakalan Perakende Raporu'na göre, Türkiye'de orta vadede en az 20 bin market açılması bekleniyor.

Çağrı Market’te kısa sürecek olan muhteşem indirimler sizi bekliyor! Çağrı Market 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sevilen perakende mağazalarıyla Çağrı Market, birçok üründe kısa sürelik indirim başlattı. Pirinçten una, ayçiçeği yağından poşet çaya, ve daha birçok üründe indirimli fiyatlar raflara yansıdı. İşte, Çağrı Market 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Okulların açılmasına son 5 gün kaldı! Çağrı Market kırtasiye ürünlerinde fiyatlar nasıl? 6 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı market okul kırtasiye alışveriş kataloğunu yayınladı. Birçok üründe piyasının altındaki rakamlar okul alışverişi için market market gezen velileri sevindirdi. Sevilen perakende markası, 6 Eylülde yayınladığı katalogta, kırtasiye ürünlerine yer verdi. Işte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Market'ten ayçiçek yağı, şeker ve çayda dev indirim! Elinizi çabuk tutun! 21 Ağustos 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatif Market'in aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünlerin fiyatları belli oldu. Türkiye'nin en büyük perakende şirketlerinden biri olan Tarım Kredi Kooperatifleri Marketlerde indirim fırtınası sürüyor. İşte 21 Ağustos 2022 fiyat listesi.

CarrefourSA market sayısını 640'a çıkarıyor!

CarrefourSA 120 milyon TL yatırım yapıyor. Gıda perakende zinciri 612 olan market sayısını 640'a çıkarıyor.

Şok Market günde 3 mağaza açacak!

TÜRKİYE'nin en hızlı büyüyen organize perakende kanalı Şok Market, 4.000’inci mağazasını dün Ümraniye’de açtı. 2016 yılında bin mağaza açarak 4 bin kişiye yeni istihdam sağlayan şirket, 2017 yılında da her gün 3 mağaza açarak 4 bin kişiye daha iş imkânı yaratacak.

Prenta Market girişimcilerini bekliyor!

Türkiye’nin ilk ve tek ön üretimli yapı marketi Prenta Market, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve binlerce yatırımcı ve girişimciyi ağırlayacak olan "Bayim Olur musun? Fuarı’nda sektörle tanışıyor.

Özyurtlar İnşaat, Neyzen ile yapı market alanında büyüyecek!

Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor.

Özyurtlar İnşaat, AVM ve yapı market sektörüne giriyor!

İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor

BİM'den yeni perakende modeli: File!

BİM'den yeni bir market zinciri daha geliyor. BİM'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre; File markası altında yeni bir perakende modeli çalışması yapılacağı açıklandı.

BİM'den yeni bir market zinciri daha!

BİM'den yeni bir market zinciri daha geliyor. BİM'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre; File markası altında yeni bir perakende modeli çalışması yapılacağı açıklandı.

Prenta Market perakende Haberi

Prenta Market perakende

Vefa Holding’in bünyesinde faaliyet göstermeye başlayan Türkiye’nin ilk ve tek ön üretimli yapı marketi Prenta Market, 15-18 Ekim tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek "Bayim Olur musun?" Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'na katılıyor. 


Vefa’nın ön üretimli yapılar alanındaki tüm ürün ve markalarını Prenta Market ile kullanıcının ayağına getirdiklerini belirten Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, “Şu anda İstanbul Pendik ve Esenyurt, Samsun, İzmir ve Konya olmak üzere beş noktada yapılanmamızı tamamladık. Prenta Market’e tüm kullanıcıların her yerden kolayca ulaşmasını amaçladık. Bu nedenle de Türkiye genelinde bayilikler vermeye devam ediyoruz. Yatırımcılar ile markaları buluşturacak olan Bayim Olur musun Fuarı da bu açıdan bizim için oldukça önemli. Girişimcileri Prenta Market’in standına bekliyoruz” diye konuştu. 


Ön üretimli yapı sektörünün tüm ürün, marka ve...