27 / 04 / 2024

Prenta Market girişimcilerini bekliyor!

Prenta Market girişimcilerini bekliyor!

Türkiye’nin ilk ve tek ön üretimli yapı marketi Prenta Market, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve binlerce yatırımcı ve girişimciyi ağırlayacak olan "Bayim Olur musun? Fuarı’nda sektörle tanışıyor.



Vefa Holding’in bünyesinde faaliyet göstermeye başlayan Türkiye’nin ilk ve tek ön üretimli yapı marketi Prenta Market, 15-18 Ekim tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek "Bayim Olur musun?" Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'na katılıyor. 


Vefa’nın ön üretimli yapılar alanındaki tüm ürün ve markalarını Prenta Market ile kullanıcının ayağına getirdiklerini belirten Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, “Şu anda İstanbul Pendik ve Esenyurt, Samsun,  İzmir  ve Konya olmak üzere beş noktada yapılanmamızı tamamladık. Prenta Market’e tüm kullanıcıların her yerden kolayca ulaşmasını amaçladık. Bu nedenle de Türkiye genelinde bayilikler vermeye devam ediyoruz. Yatırımcılar ile markaları buluşturacak olan Bayim Olur musun Fuarı da bu açıdan bizim için oldukça önemli. Girişimcileri Prenta Market’in standına bekliyoruz” diye konuştu. 


Ön üretimli yapı sektörünün tüm ürün, marka ve fırsatlarının Prenta Market’te olacağını söyleyen Turan Koçyiğit, önümüzdeki iki yıl içinde 16 yeni ön üretimli yapı marketi açmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi. 



Geri Dön