10 / 05 / 2024

Prenta Market bayim olur musun fuarı

Prenta Market bayim olur musun fuarı

Türkiye’nin ilk ve tek ön üretimli yapı marketi Prenta Market, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve binlerce yatırımcı ve girişimciyi ağırlayacak olan "Bayim Olur musun? Fuarı’nda sektörle tanışıyor.

Çatımarket Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çatımarket Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Koca tarafından kuruldu. 

16. Bayim Olur musun Fuarı yarın başlıyor!

UFRAD ve Coldwell Banker Türkiye işbirliğiyle hayata geçirilecek 16. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı yarın saat 11:00'da düzenlenecek.

Bayim Olur Musun sitesini yeniledi!

Yatırımcılara ve franchise markalara hizmet veren Bayim Olur Musun'un sitesi yenilendi. Türkiye’nin en büyük franchise portalı olan site yatırımcı adaylarına hizmet vermeye devam edecek.

Bayim Olur musun Fuarı 11 Ekim'de kapılarını açacak!

Gayrimenkulden gıdaya, hazır giyimden aksesuara birçok farklı sektörlerin bir araya geldiği Bayim Olur musun Fuarı 11-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. 

İstanbul Vakıflar'dan Üsküdar'da kiralık benzin istasyonu ve market!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de yer alan benzin istasyonu ve market 1 yıllığına kiralıyor. Kiralama ihalesi 15 Ağustos'ta gerçekleşecek...

15 bin yeni market geliyor!

Türkiye’de toplam market sayısının 7 yıl içinde 44 bin sayısına ulaşması bekleniyor. Bu tam 15 bin 456 yeni marketin açılacağı demek oluyor.

Bağcılar Uyum Market binası icradan satılıyor!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yer alan Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. 

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş kuruldu!

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş Banu Hephür, Menderes Alperen ve Şaban Kıraç tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İşte Migros'un peşinden koştuğu market!

Migros, Makro Market Zinciri ile masaya oturmuş. Görüşmelerin devam ettiği Makto Market bakalım kimin olacak...

Makro Market'in 550 milyonluk gayrimenkulü bankalara geçiyor!

Türkiye genelindeki 253 mağazası Makro ve Uyum markası ile faaliyet gösteren Makro Market'in 115 gayrimenkulü bankalara geçiyor. 

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Danyel Daş tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Bayim Olur Musun Fuarı’nda franchise sistemi anlatıldı!

Bayim Olur musun Fuarı'nın 15’incisi CNR Expo’da düzenlendi. Girişimci adayları bir araya getiren ERA Gayrimenkul avantajlı franchise sistemini anlattı. 

ERA, Bayim Olur Musun Fuarı'nda kazancın sırlarını anlattı!

CNR Expo Center'da dün başlayan Bayim Olur Musun Fuarı'na katılan ERA Gayrimenkul kazancın sırlarını anlattı. 

Prenta Market bayim olur musun fuarı Haberi

Prenta Market bayim olur musun fuarı

Vefa Holding’in bünyesinde faaliyet göstermeye başlayan Türkiye’nin ilk ve tek ön üretimli yapı marketi Prenta Market, 15-18 Ekim tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek "Bayim Olur musun?" Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'na katılıyor. 


Vefa’nın ön üretimli yapılar alanındaki tüm ürün ve markalarını Prenta Market ile kullanıcının ayağına getirdiklerini belirten Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, “Şu anda İstanbul Pendik ve Esenyurt, Samsun, İzmir ve Konya olmak üzere beş noktada yapılanmamızı tamamladık. Prenta Market’e tüm kullanıcıların her yerden kolayca ulaşmasını amaçladık. Bu nedenle de Türkiye genelinde bayilikler vermeye devam ediyoruz. Yatırımcılar ile markaları buluşturacak olan Bayim Olur musun Fuarı da bu açıdan bizim için oldukça önemli. Girişimcileri Prenta Market’in standına bekliyoruz” diye konuştu. 


Ön üretimli yapı sektörünün tüm ürün, marka ve...