30 / 04 / 2024

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Akdağcık tarafından kuruldu.

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Akdağcık tarafından kuruldu.

Düzce'de prefabrike yapılar için yıkım kararı alındı!

1999 depremleri sonrasında, ruhsatsız ve geçici olarak yapılan prefabrike yapılar için yıkım kararı alındı. Söz konusu yapıların kaldırılmasına yönelik İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapı sahiplerine tebligatların yapıldığı bildirildi

Alfa, prefabrike yapılarda ara katlı hizmet de sağlıyor!

Ön germeli elemanlardan oluşan tek veya çok ara katlı yapıların üretim ve montajını yapan Alfa Prefabrike, yıllık 225 bin metrekare prefabrike sanayi yapıları ve 50 bin metrekare ara katlı sanayi yapıları üretiyor.

Riskli yapılar kanunu!

Kentsel dönüşüm kapsamında içinde barındığı konutun riskli olduğunu düşünen vatandaşlar, Bakanlık tarafından lisans verilmiş kurum ve kuruluşlara başvuruda bulunarak, yapılarının riskli olup olmadığını öğrenebiliyor. İşte Riskli yapılar kanunu...

2013 yılında yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü yüzde 10 arttı!

2013 yılında belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı bir önceki yıla göre yüzde 11.9, yüzölçümü yüzde 10, değeri yüzde 15.6, daire sayısı yüzde 8.4 arttı.

Adnan Evsen: Yüksek yapılar zemine uygun yapılmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Kayseri II Temsilcisi Adnan Evsen, "Kayseri'ye yüksek katlı yapılar inşa edilecekse zemine uygun bir şekilde planlanmalıdır Olası bir depremde meydana gelen yıkımlar için eyvah! deriz " dedi.

Dev Yapılar ekibi, devasa inşaatları başından sonuna kadar izliyor!

Danny Forster'ın sunduğu Dev Yapılar ekibi, dünyanın neresinde devasa bir inşaat varsa başından sonuna kadar izliyor. Tonlarca ağırlığında parçaların birleşmesiyle oluşan 13 kilometrelik asma köprü, San Francisco'nun ünlü siluetine eklenecek.

Tarımsal ve hayvancılık amaçlı yapılar nasıl olmalı?

Tarımsal ve hayvancılık amaçlı yapılar; Kümes, ahır, ağıl, arıhane, kömürlük, odunluk, samanlık, ticari amaçlı olmayan kiler ve yem deposu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, tarımsal ve hayvancılık amaçlı yapılar nasıl olmalı?

Muhtarlık izni ile yapılabilecek yapılar!

Köy ve mezraların yerleşik alanı ve civarında yapı yapılabilmesi için ilgili köy ihtiyar heyetince verilen yazılı izin olarak tanımlanıyor. Peki, muhtarlık izni ile yapılabilecek yapılar nelerdir? İşte yanıtı...

Seçil Erel, mimari yapıları matematiksel modellerle yorumluyor!

Seçil Erel' in İstanbul'da bulunan yeni sergisi Galeri Zilberman'daki "Alan". Erel, " Alan "da, geometrik seriler halinde kurguladığı soyut resimlerinde mimari yapıları matematiksel modellerle yorumluyor,

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi’nin 3. kitabı Eğitim Yapıları yayımlandı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin 3 yıl önce başlattığı “ VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi ” kapsamında hazırlanan “ Eğitim Yapıları ” başlıklı 3. kitap yayımlandı.

Endüstriyel yapıların, inşaat harcamalarındaki payı yüzde 15!

Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, Türkiye'nin inşaat harcamalarında, endüstriyel yapıların da içinde bulunduğu 'konut dışı binaların' payının yüzde 30 olduğunu belirterek endüstriyel yapıların, inşaat harcamalarındaki payı yüzde 15...

Eğitim yapılarının mimarisi başarıya katkı sağlar mı?

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi’nin 3. kitabı için Türkiye’ye gelecek Mimar Dorte Mandrup, farklı eğitim modelleri ile yapıları arasındaki bağlantıyı anlatacak...Eğitim yapılarının mimarisi başarıya katkı sağlar mı?

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi

 Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Akdağcık tarafından kuruldu.

 

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; Yaşam prefabrik yapılar, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendihesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

 

 

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Soğanlık Yeni Mah.Balıkesir Cd.N.6/223 Kartal