29 / 04 / 2024

Prestij Elit son durum

Prestij Elit son durum

Prestij Elit Evleri fiyatları konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen projede dairelerin büyüklükleri 165 metrekareden başlıyor.

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.

Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılında İstanbul’a yönelik prestij projelerinden biri olarak açıkladığı Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli projesinde son durum ne? 

Bursa Prestij Elit'in 2. etabı Eylül sonunda hazır!

Bakyapı’nın Bursa Osmangazi bölgesinde hayata geçirdiği Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı.

Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı!

Prestijli yaşam alanlarının mimarı Bakyapı’nın Bursa Osmangazi’de hayata geçirdiği Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı.

Bakyapı Prestij Elit Bursa fiyatları!

Bakyapı tarafından hayata geçirilen Bakyapı Prestij Elit Evleri 552 konuttan meydana geliyor. Bakyapı Prestij Elit Bursa fiyatları 379 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Bakyapı Prestij Elit Evleri fiyat 2017!

Bakyapı Prestij Elit Evleri fiyat listesi 379 bin TL'den başlıyor. Prestij Elit Bursa'da 0,69 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

İstanbul Prestij Park'ta son kısım iş yeri ve dairelerin satışları başladı!

BAKYAPI, hızla gelişen Esenyurtta’taki yaşamın başladığı İstanbul Prestij Park’ta son kısım dairelerini satışa çıkardı. Projede, 3+1 daireler 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Prestij Elit ve Prestij Optimum’a yatırımcılardan tam not!

Kaliteyi standarttan öte yaşam biçimi olarak sunarak 25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, yatırımcılardan tam not almayı sürdürüyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye prestij cadde müjdesi!

Son olarak Suruç'taki çalışmaların da tamamlanması ile 6 ilçede prestij caddesini halkın hizmetine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de de aynı uygulama öncesi altyapıyı sil baştan revize ediyor.

Prestij Elit teslime 10 ay kala yüzde 30 kazandırdı!

25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, “Prestij” serisinin son halkası olan Bursa Prestij Elit ile yatırımcısına yüzde 30 kazanç sağladı.

Prestij Evleri 2'de 289 bin liraya daire!

İzmir'in inşaatta yükselen yıldızı Çiğli'de inşaatı son aşamaya gelen, çevre yolu ve İZBAN'a yürüme mesafesindeki 'Prestij Evleri 2' 3+1 olarak projelendirilen 81 adet konutla İzmirlileri kaliteli ve estetik bir yaşama çağırıyor

Prestij Elit son durum Haberi

Prestij Elit son durum

Prestij Elit Evleri fiyatları dairelerin metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Bak Yapı tarafından inşa edilen projede 552 adet konut bulunuyor. 


Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği Prestij Elit Konutları Bursa Osmangazi'de hayata geçiriliyor. Projede 3+1 dubleks ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan konut bedel için yüzde 0,79 faiz oranıyla banka kredisi kullanma imkanı sunan Bursa Prestij Elit Rezidans'ta konutların alanları minimum 165 metrekare, maksimum 186 metrekareden oluşuyor. 


Prestij Elit Osmangazi Evleri 46 blok halinde yükseliyor. Projede çocuk parkı, sauna, yüzme havuzu, fitness, fin hamamı, mescit gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Prestij Elit Evleri fiyatları 329 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden proje 60 bin metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Prestij Elit Bursa adres: FSM Bulvarı No:94/1 Nilüfer / BURSA


Prestij Elit Osmangazi satış ofisi 

Telefon : 444 16...