18 / 05 / 2024

prim vaat eden konut projeleri

prim vaat eden konut projeleri

İstanbul'un gelişimi çok ilginç... Normalde kentler bir yöne gelişir. O yön gelişme aksıdır. Tüm yatırımlar o bölgeye yapılır. Kent uzar gider...

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Sony Xperia 1 V piyasaya sürüldü! İşte özellikleri

Sony kısa bir süre önce küresel pazarlarda yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xperia 1 V'yi tanıttı ve düşük ışıklı fotoğrafçılıkta önemli bir gelişme vaat eden mobil yığın sensör için benzersiz Exmor T'yi tanıttı.

Asgari ücretle çalışmaya devam eden EYT'liye güzel haber! Ek destek verilecek

EYT ile emekli olanların bir kısmı ilk maaşını aldı. Ancak bir yandan EYT’den yararlanıp çalışmaya devam edenler de bulunuyor. İşe devam eden çalışanlar için işverene yüzde 5’lik prim desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

İslam Memiş'ten şok eden EYT açıklaması! Herkes mutlu olacak! Yaş sınırı ve prim günü...

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili yorumlarda bulunan Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten şimdi de çok eden EYT açıklaması geldi. EYT ile ilgili ''herkes mutlu olacak'' diyen Memiş, yaş sınırı ve prim günü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Borsada gelecek vaat eden sektör ve hisseler hangileri?

Merkez Bankası'nın faiz indirim politikasının  sürmesi güven kaybına rağmen Borsa İstanbul'u güçlü yatırım alternatifleri arasına sokuyor. Peki hangi hisseleri tercih etmelisiniz, yatırım kararlarını neye göre vermelisiniz?

BTWIN elektrikli katlanır bisikletler yeniden Decathlon'da! 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Güneşli günlerde yepyeni bir aktivite için mükemmel bir seçim olmayı vaat eden modellerinden  BTWIN elektrikli bisikletler Decathlon'da satışta! Peki, Decathlon'da BTWIN elektrikli katlanır bisikletler kaç TL? İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Nef Arsa Eskişehir'de 91 bin TL'ye arsa fırsatı!

Stresten uzak bir yaşam alanı vaat eden Nef Arsa Eskişehir, Nef güvencesiyle 91 bin TL'ye arsa alma imkanı sunuyor.

Gelecek vaat eden 9 sektör!

Kişiler yaşadıkları süreç boyunca zengin olma hayali kurarlar. Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz sektörler sizleri bekliyor. Detaylar haberimizde...

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Rusya ile ticarette ümit vaat eden açıklamalar!

Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği Ticaret Danışmanı Feridun Başer, Rusya ile işbirliğinde metalürji, lojistik ve eğitim gibi sektörlerin ümit vaat ettiğini söyledi.

‘Satış vaadi' ayarıyla yabancıya 50 bin konut satılacak!

250 bin dolarlık konut almayı 'vaat eden' yabancıya da artık vatandaşlık hakkı verilecek. Bu kararla, yabancıya 10 milyar dolarlık 50 bin konut satılması bekleniyor.

Karadağ'da ev alana oturma izni!

Avrupa’nın en genç devleti olan Karadağ'da ev alan oturma izni veriliyor. Avrupa Birliği’ne girme hakkı vaat eden ülkeye Türkler yoğun ilgi gösteriyor.

Cendere İstanbul'un gelecek vaat eden bölgeleri arasında!

Uzmanlara göre, Kağıthane Cendere Bölgesi yakın gelecekte İstanbul'un önemli merkezlerinden biri olacak. Günümüzde çok sayıda nitelikli konut projesinin olduğu bölgede konut metrekare fiyatları 2014'te 8 bin TL ile bugün 11 bin TL'lere yükseldi.

prim vaat eden konut projeleri Haberi

prim vaat eden konut projeleri
Yazının devamı için...