08 / 05 / 2024

prime değerleme genel müdür yardımcısı Oya Akkor

prime değerleme genel müdür yardımcısı Oya Akkor

Prime Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nde Genel Müdür Yardımcısı olsn Oya Akkor kimdir? Oya Akkor, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oya Akkor, ne zamandan beri genel müdür yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Fahiş konut fiyatları için bir tedbir daha! Toplu değerleme modeli geliyor!

Gayrimenkullerin gerçek değerinden satılmasını sağlamak için Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nce Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kuruluyor. Ayrıca kurulacak olan “toplu değerleme modeli”yle, fahiş fiyat balonu da  patlatılacak.

Değerleme raporları konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabilir!

Kat Mülkiyeti Kanunu’ndan kaynaklanan anlaşmazlıklar için başlayan arabuluculuk şartını değerlendiren, EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, değerleme raporlarının konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabileceğini söyledi.

'Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi' dolandırıcılığın önüne geçecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün işbirliğiyle hayata geçirilen "Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi" sayesinde dolandırıcılığın önüne geçilecek.

Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi Amasya'da başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi'nin pilot uygulaması Amasya'da başladı.

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Deniz GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası için ilişkin Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Gayrimenkul değerleme sektörü yüzde 19,29 büyüdü!

TDUB verilerine göre, 2019'da 1 milyon 35 bin 626 değerleme raporu hazırlandı ve sektör yüzde 19,29 büyüme kaydetti. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Değerleme piyasasında ciddi bir talep artışı oldu'' diye konuştu.

Emlak Konut Ataşehir resmi kurum binası değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Gayrimenkul değerleme uzmanları lisanslaşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Balsarı Keskin, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı verilen gayrimenkul değerleme uzmanının görevlerini anlattı.

Taşınmaz Değerleme Dairesi Başkanlığı kuruluyor!

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnamede birçok maddede yer alıyor. Bu maddelerden en önemlisi,Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, taşınmazların toplu değerleme yöntemleriyle değerini belirleyerek değer bilgi merkezini kuracak ve değer haritaları üretecek...

Deniz GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Deniz GYO 2019 yılı için Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık, Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık, Makro Gayrimenkul Değerleme ve Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık ile anlaştı...

TSKB GYO Fındıklı Genel Müdürlük Binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fındıklı Ofis Binası 1 ve 2'y'e ait 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Vatandaşlığa geçiş için gayrimenkul değerleme raporu gerekli!

Türk Vatandaşlığına geçiş için gereken 250 bin dolar gayrimenkul yatırımlarında SPK lisanslı gayrimenkul değerleme raporunun önemini anlatan Tapu Ekspresi Genel Müdürü Engin Yalçın, vatandaşlığa geçiş kriterlerine ilişkin önemli bilgiler paylaştı...

prime değerleme genel müdür yardımcısı Oya Akkor Haberi

prime değerleme genel müdür yardımcısı Oya Akkor

Oya Akkor kimdir?

Oya Akkor, Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat Bölümünden 1995 yılında mezun oldu.


Sırasıyla Sermaye Piyasası Kurulu'nda,  Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Finans Uzmanı ve Vektör Gayrimenkul Değerleme’de Sorumlu Değerleme Uzmanı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 


Oya Akkor, 2009 Ağustos ayında kurulan Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’de Sorumlu Değerleme Uzmanı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.


Prime Gayrimenkul Değerleme..

Prime Gayrimenkul Değerleme, Sermaye Piyasası Kurulu’nun belirlediği değerleme standartlara göre çalışmaktadır. Şirketimiz Ağustos 2009 tarihinde İstanbul’da Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. adı altında 245.000 TL sermaye ile kurulmuştur. Prime Değerleme 2013 yılı itibariyle toplam 127 çalışanı ve 300'e yakın çözüm ortağı ile Türkiye’nin tüm illerinde değerleme hizmeti vermektedir.


Cem Demiröz...