01 / 05 / 2024

Prime Hill projesi

Prime Hill projesi

Ankara Prime Hill projesi 4 blok halinde yükseliyor. Haziran 2014'te sahiplerine teslim edilecek olan Ankara Prime Hill kapsamında 13 çatı dubleksi, 13 bahçe dubleksi bulunuyor.

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Maia Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Port Prime konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 46 adet konut inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

My Hill 6 konut projesi satışta! Yeni proje!

Kain İnşaat imzasıyla İzmit'te hayata geçen My Hill 6 projesinde satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede? Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi!

‘Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Hilal Hill 2. Etap 48 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

Bahaş Holding’in Fkg İnşaat ve Stta İnşaat ile beraber İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etap satışları başladı. Projede toplam 138 adet konut inşa edilecek.

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

Zeray Dora Hill nerede? Zeray Dora Hill fiyatı ne kadar?

Zeray yeni projesi Zeray Dora Hill için düğmeye bastı! Peki, Zeray Dora Hill nerede inşa edilecek, fiyatı ne olacak, proje detayları neler? İşte tüm detaylar...

Zeray Dora Hill geliyor! Yeni proje!

Zeray İnşaat'ın en yeni projesi Zeray Hill projesinde 430 bağımsız bölüm yer alıyor. Merakla beklenen proje 1 Haziran tarihinde görücüye çıkacak.

Prime Hill projesi Haberi

Prime Hill projesi


Prime Hill projesi 26 adet konuttan meydana geliyor. Proje Çeviktaş İnşaat imzası taşıyor.


6 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Prime Hill projesinin Haziran 2014'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


4 blok halinde yükselen Prime Hill projesinde 13 çatı dubleksi, 13 bahçe dubleksi bulunuyor.  Ankara Prime Hill projesinde yer alan dairelerin alanları 210 metrekare ile 580 metrekare arasında değişiyor.


Ankara Prime Hill'de; basketbol sahası, özel depo alanı, otopark, süs havuzu, yeşil alanlar ve sosyal birimler bulunuyor.


PrimeHill iletişim:

Telefon: 0 312 285 15 66

Web: