02 / 05 / 2024

Prime İstanbul inşaatı son durum

Prime İstanbul inşaatı son durum

Saraylı Grubu ve Eren Holding, Dünya Otel devi Accor Group ile İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres'teki Prime İstanbul projesini tamamlama aşamasına geldi.

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ebru Esra Yakut, Engin Kutluk, Su Erdem ve Eda Medya Reklamcılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ortaklığında kuruldu.

Özgü Prime Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgü Prime Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Alp Özel tarafından kuruldu. 

Manisa Prime projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan Manisa Prime projesinde kaba inşaat tamamlandı. 

Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Manisa Prime projesinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Prime Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Mamdouh Kasıde, Mohamad Adeeb Alsıyoufı, Basem Khadam ve Ahmad Rajh ortaklığında kuruldu. 

Manisa Prime'ın inşaatı son sürat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Prime projesinin inşaatına da son sürat devam ediyor.

İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. kent oldu!

Araştırma şirketi Turner & Townsend'in 43 ülkede yaptığı araştırmada, İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. ilçe oldu.

Prime İstanbul inşaatında sona gelindi!

Saraylı Grubu ve Eren Holding’in otel devi Accor Group ile Basın Ekspreste bir araya gelerek hayata geçirdikleri Prime İstanbul tamamlanma aşamasında. Türkiye’nin en büyük şehir oteli olan projede 5 bin kişilik konferans merkezi bulunuyor.

Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi. Satış süreci devam eden projede daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması öngörülüyor.

Quasar İstanbul inşaatında iş kazası!

İstanbul Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat'ın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında iş cinayeti yaşandı. Boru tesisatı döşediği sırada 5'inci kata düşen Mehmet Akar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul inşaatında bir işçi hayatını kaybetti!

Şişli-Mecidiyeköy'de Torunlar'a ait inşattaki asansörün düşmesi sonucu 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında, saat 15.00 sıralarında iş cinayeti yaşandı.

BY İstanbul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

By İstanbul inşaat Kadıköy'de faaliyetlerine devam ediyor. BY İstanbul İnşaat Limited Şirketi adres: Kadıköy, Kantarcı Rıza Sokak, Seyran Apartmanı, No:1 Daire:2

Artaş İnşaat'ın projeleri çok sattı!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hemen ardından konut sektöründe büyük bir hareket gözleniyor. İstanbul'un büyük inşaat projelerini hayata geçiren Artaş inşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları markalı projeler prime doymuyor.

Prime İstanbul inşaatı son durum Haberi

Prime İstanbul inşaatı son durum

Saraylı Grubu ve Eren Holding, Dünya Otel devi Accor Group ile İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres'teki projeyi tamamlama aşamasına geldi. Prime İstanbul adı verilen proje bünyesinde, Türkiye'nin en büyük şehir otelleri kompleksi, 5 bin kişilik Performance&Convention Center ve 488 lüks rezidans daireden bir araya gelen yaşam alanı yer alıyor. 


Proje kapsamındaki oteller; Pullman Hotel ve 4 yıldızlı Mercure Hotel markalarıyla işletilecek. 

Her yıl 500 bin kişiden fazla yerli ve yabancı kişiye hizmet verecek, yaklaşık 1.000 kişiye direkt istihdam sağlayacak olan Prime İstanbul kompleksi, uluslararası ticaret, kültür, turizm ve finans dünyasının önemli adreslerinden biri olmayı...