30 / 04 / 2024

Prime Suites teslim

Prime Suites teslim

Babacan Holding tarafından İstanbul’un prestij hattı Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Prime Suites'te tapular hemen teslim ediliyor. Projeden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olmak mümkün.

Prime Sierra'da 0 faiz fırsatı! Haziran 2025'te teslim!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Prime Sierra projesinden 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Prime Sierra projesinin teslimlerinin 2025 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da Temmuz'da teslim avantajı!

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da 1+0 ve 1+0 suit satışları devam ediyor. Projede Haziran teslim avantajı sunuluyor.

The Superior Suites 50 bin liraya varan kira getirisiyle 24 ay vade 0 faiz fırsatıyla!

Ege Yapı imzasıyla mart ayında teslim edilecek The Superior Suites'te 24 ay vade 0 faiz fırsatı sunarken 50 bin liraya kadar garanti kira getirisi sağlıyor. İşte detaylar…

Babacan Prime Suites'te yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Yapı Prime Suites'te, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Cendere Seba Suites teslim tarihi!

Cendere Seba Suites teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. 144 daire ve 23 adet ticari birimden meydana gelen proje Seba İnşaat imzasıyla Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde hayata geçiriliyor. 

Seba Suites teslim tarihi!

Seba İnşaat tarafından Seba Suites projesinde 144 daire ve 23 adet ticari birim bulunuyor. Seba Suites'te metrekare fiyatları 8 bin TL'den başlıyor..

Seba Suites Kağıthane teslim tarihi!

Kağıthane'de hayata geçirilen Seba Suites projesi Seba İnşaat imzası taşıyor. Seba Suites Kağıthane teslim tarihi ne zaman?

Cendere Seba Suites teslim bilgisi!

Cendere Seba Suites teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor...

Seba Suites Cendere fiyat listesi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen Seba Suites Cendere Evleri 2019 yılı içerisinde teslim edilecek. İşte Seba Suites Cendere fiyat listesi...

Metrohome Suites & Residence fiyat listesi 2017!

Mayıs 2019 tarihinde teslim edilemesi planlanan Metrohome Suites projesi İstanbul Beylikdüzü'de E-5 Otoyolu üzerinde inşa ediliyor.  Peki Metrohome Suites & Residence fiyat listesi 2017!

Babacan Holding'ten hemen taşın, 1 yıl sonra öde kampanyası!

Babacan Holding, Babadan Palace ve Prime Suites projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre; konut sahibi olmak isteyenler, hemen taşınıp ödemeye ise 1 yıl sonra başlıyor.

Modda Suites satılık daire!

Toplam 72 daireden meydana gelen Modda Suites projesi Temmuz 2019 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Modda Suites satılık daire fiyatları 394 bin TL'den başlıyor.

Bayraklı Modda Suites ev fiyatları!

Bayraklı Modda Suites ev fiyatları 394 bin TL'den başlıyor. Ontan İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Prime Suites teslim Haberi

Prime Suites teslim

İstanbul’un prestij hattı Basın Ekspres Yolu üzerinde Babacan Holding imzasıyla hayata geçirilen ‘Prime Suites’ özel üniversitelere komşu olmasıyla özellikle yurtlarda kalmak istemeyen öğrenci ve ailelerinin dikkatini çekiyor.


Konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ettiklerini vurgulayan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Otel konforunda rezidans konseptine sahip ‘Prime Suites’ projemizde teslimler devam ediyor. Çocukların öğrencilik süresince kendi evinde kalmasını isteyen ve geleceğe kazançlı yatırım yapmak isteyen aileler projemize yoğun ilgi gösteriyor. Bölgenin en lüks ve en prestijli projesinde ulaşılmaz algısını kırarak hem yatırım hem de oturma amaçlı konut sahibi olmak isteyenlere sıfır peşinat ve 1.950 TL’den başlayan taksitlerle ödeme avantajı sunuyoruz” dedi.


Dayalı döşeli hemen teslim daireler

‘Prime Suites’, giriş ve 18 kat olarak tek blok şeklinde İstanbul’un prestij...