16 / 05 / 2024

Primist Gayrimenkul Tayfun Bayazıt kimdir

Primist Gayrimenkul Tayfun Bayazıt kimdir

Primist Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. Kurucu ortağı Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt, Primist Gayrimenkul'den önce hangi firmalarda hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tayfun Bayazıt'ın biyografisi...

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tayfun Memişoğlu tarafından kuruldu.

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahir Mermer, Cem Tayfun Yılmaz ve Batuhan Tarkan ortaklığıyla kuruldu.

Bilgeler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgeler Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Timur Babayiğit, Engin Yücel ve İbrahim Tayfun Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Hospest Turizm Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hospest Turizm Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret İşleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Tayfun Oral  ve Mustafa Tayfun  Oral tarafından kuruldu.

Cloudconsultancy Turizm Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Cloudconsultancy Turizm Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi  Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Mavzer  ve  Mesut Mavzer tarafından kuruldu.

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile H.Tayfun Alpay ve Arzum Altunbozar ortaklığında kuruldu.

Akkılıç Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkılıç Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Akkılıç ve Tayfun Akkılıç ortaklığında kuruldu.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 320 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Ayşegük Özgür Çiçek, Necati Özaydın ve Tayfun Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kartal tarafından kuruldu.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Topal tarafından açıldı.

 4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Tayfun Demirören, Hüseyin Tahsin Bayraktaroğlu, Turgay Gönensin ve Mehmet Nazif Edin ortaklığında kuruldu.

Deta Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deta Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut’ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Aslan tarafından kuruldu. 

Primist Gayrimenkul Tayfun Bayazıt kimdir Haberi

Primist Gayrimenkul Tayfun Bayazıt kimdir

Tayfun Bayazıt kimdir?


Primist Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. Kurucu ortağı Tayfun Bayazıt, Makine Mühendisliği lisans (1980) eğitimi sonrası Columbia Üniversitesi Finans ve Uluslararası İlişkiler alanlarında Yüksek Lisans (MBA-1983) derecesi alan Bayazıt, bankacılık kariyerine Citibank’ta başladı. 


Bayazıt daha sonra 13 yıl Çukurova Grubu bünyesinde Yapı Kredi (Genel Müdür Başyardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi), İnterbank (Genel Müdür) ve Banque de Commerce et de Placement S.A. İsviçre’de (President & CEO) üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. 1999 yılında Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Dışbank Murahhas Azalığına getirildikten sonra aynı grupta 2001 yılında Dışbank İcra Başkanlığı’nı (CEO) üslendi. 


2003 yılında Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirilen Bayazıt, Temmuz 2005’te Fortis’in Dışbank’ın çoğunluk hisselerini satın alması sonrası Fortis Türkiye CEO’luğu ve Fortis Küresel Yönetim Komitesi Üyeliği’ne...