04 / 05 / 2024

Private shopping

Private shopping

Türkiye e-ticaret sektörünün yüzde 90’ını temsil eden Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), Türkiye’nin e-ticaret haritasını çıkardı

Banoz Private İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banoz Private İç Ve Dış Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi Bahçelievler’de   250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Sajjad Syed ve Hamna Naqvı tarafından kuruldu.

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Bodrum Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences’da yapılan ve özel misafirler için hazırlanan “Private Water Front Villa’’ kapılarını açtı. Özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış konsept hizmete açıldı.

Çeşme Private Residences satış ofisi!

Çeşme Private Residences satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir Çeşme'de hayata geçirilecek proje Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak. 

Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences projesi İzmir Çeşme'de hayata geçiriliyor. Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak projede tadilat çalışmaları 15 Ekim'de başlıyor. Peki Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences 2020'de teslim! Yeni proje!

Çeşme Private Residences projesi Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle hayata geçirilecek. 2020'de teslim edilecek proje 3 kanattan oluşacak.

Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX Bodrum Resort & Residences’da yapılan pek çok yenilikten biri de özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış “Private Water Front Villa’’ kapılarını misafirlerine açtı. 

Etiler Private Residences teslim tarihi!

Private Residences İstanbul at Etiler projesi İstanbul Etiler'de Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Etiler Private Residences teslim tarihi ne zaman?

Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Residence, ofis ve ticari alanlardan oluşan Private Residences İstanbul at Etiler projesi  Türkiye’nin en prestijli ve nezih semtlerinden biri olan Etiler’de yükseliyor.  Peki Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Private Residences İstanbul at Etiler projesi Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Peki Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

Private Residences İstanbul at Etiler projesi geliyor! Yeni proje!

Akmerkez'in arka tarafında, Papermoon'un karşısındaki araziyi satın alan Astay Gayrimenkul bu arazide Private Residences İstanbul at Etiler projesini hayata geçirecek.

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

Private shopping Haberi

Private shopping

Farklı kategorilerdeki e-ticaret sitelerinin verilerini kapsayan ETİD araştırmasına göre,  e-ticaret sitelerini kullanan kadınlar en çok giysi ve dekoratif ürün alışverişi yaparken, erkekler daha çok fonksiyonel ve teknolojik ürünler satın alıyor. Türkiye’de internet üzerinden alışverişin yüzde 77’si Marmara, Ege ve İç Anadolu olmak üzere üç bölgede gerçekleşiyor.


Önde gelen 34 siteden oluşan üye ağıyla e-ticaret sektörünün büyük bir kısmını temsil eden Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), Türkiye’nin e-ticaret haritasını çıkardı. ETİD verileri, özel alışveriş (Private shopping) siteleri, fırsat siteleri, sanal yapı marketler, perakendeciler ve tüketiciden tüketiciye satış yapılan (C2C) siteler gibi farklı e-ticaret kategorilerini kapsıyor. Bu verilere göre, e-ticaret sitelerini kullanan kadınlar en çok giysi ve dekoratif ürün alışverişi yaparken, erkekler daha çok fonksiyonel ve teknolojik ürünler satın alıyor.


ETİD verileri, Türkiye’de...