25 / 07 / 2024

Prıvılege Turizm iletişim

Prıvılege Turizm iletişim

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı. Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı!

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı. Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı!

Knauf Türkiye'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Brandworks İletişim Danışmanlığı,inşaat sektörünün global temsilcisiKnaufTürkiye’nin kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi...

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Prıvılege Turizm iletişim Haberi

Prıvılege Turizm iletişim

 Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı. Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı.

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi konusu:
1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak , yurt içinde ve yurt dısında turizm acenteligi kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek.

Adres: SEYRANTEPE MH.İ.KARAOĞLANOĞLU CD.N.105/2329 KAĞITHANE