18 / 05 / 2024

Prizma Matbaacılık Selimpaşa

Prizma Matbaacılık Selimpaşa

Prizma Press Matbaacılık Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. Selimpaşa'da bulunan binasını aylık 120 bin liraya kiraya sundu...

Vatandaşlık maaşı açıklandı mı? Kimler vatandaşlık maaşı alacak? Hemen siz de bakın! 

Vatandaşlık maaşı ile ilgili gelişmeler binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki vatandaşlık maaşı açıklandı mı? Kimler vatandaşlık maaşı alacak?

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 26 Haziran 2023 Pazartesi gününde sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra banka, noter ve adliye gibi resmî kurumların durumu da sorgulanıyor. 26 Haziran’da hangi resmî kurumlar açık olacak veya açık olacak mı? İşte tüm detaylar…

Silivri Selimpaşa'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 6593 Ada 3 Parsele (Eski 9374 parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi kuruldu!

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Olgun tarafından kuruldu.

Silivri Selimpaşa Mahallesi parselasyon planı askıda!

Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi, 3613 ve 3617 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi açıldı!

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi bugün Kadıkyö'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Argıç tarafından açıldı.

Sivas'ta 4 sağlık merkezi açıldı! 

Sivas'ta inşa edilen 3 yeni aile sağlık merkezi ve ağız diş sağlının açılışı gerçekleştirildi.

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

Akfen GYO otelini sağlıkçılara açtı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı (GYO) gecesini gündüzüne katarak kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarına Eskişehir İbis Oteli'nin kapılarını açtı.

Prizma Matbaacılık Selimpaşa Haberi

Prizma Matbaacılık Selimpaşa


Prizma Press Matbaacılık Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama: 


REMAX SELİN GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞIYLA yapılan sözleşme sonucunda;

İstanbul ili, Selimpaşa ilçesi, Uluslararası E-5 Karayolu üzerinde bulunan tesisimizi bölümler halinde veya komple kiraya verme kararı alınmıştır. Karar sonucunda tesisin;


1-Restaurant

2-Alışveriş Binası

3-Petrol İstasyonu

4-Petrol istasyonu çevre dükkanları

5-Petrol istasyonu üst dükkanlar

6-Antrepo

7-Otel Bölümü

8-Otel alt bölümleri


olmak üzere 8 parçadan oluşan bağımsız birimleri komple 



Aylık Toplam 120.000 TL+KDV

Yıllık Toplam 1.440.000 TL+KDV 


Kira bedeli karşılığında , ayrı ayrı veya komple kiraya vermek üzere kiracılar bulması için,

Cumhuriyet Mahallesi Zeybek Sok. No:15 Silivri/İSTANBUL adresinde bulunan REMAX SELİN Ayhan Tutçu- Uğur Karaman GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI şirketi ile anlaşmaya...