24 / 07 / 2024

Proaktif Şehircilik Planlama Limited Şirketi

Proaktif Şehircilik Planlama Limited Şirketi

Proaktif Şehircilik Planlama Limited Şirketi, Engin Akman tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Şişli, Yayla Mahallesi Özden Sokak, Elysiumcool Siteleri' nde kuruldu.

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Katsıaryna Okur ve Mert Ali Özan ortaklığında kuruldu.

Galatasaray'ın stat sponsoru Nef oldu!

Galatasaray Spor Kulübü, stat isim hakkı için Nef'in de sahibi olan Erden Timur'a ait Timur Şehircilik Planlama AŞ ile anlaştı. 725 milyon TL karşılığında 5+5 yıllık için sözleşme imzalandı.  

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Ena Şehircilik Planlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Şehircilik Planlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akman tarafından kuruldu.

Ülgür Gökhan, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ile buluştu!

Dünya Şehircilik günü kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen konferansta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilere Çanakkale Belediyesinin çalışmalarını anlattı...

Kanal İstanbul'un planlama çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum , Bakanlığın Kanal İstanbul Projesi'yle ilgili planlama çalışmalarını tamamladığını ve alt ölçekli planlama çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi...

Şehircilik sadece planlama sorunu değildir!

Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oktan Nalbantoğlu, salt imar planıyla şehirle biçimlendirmenin artık mümkün olmadığım, kentleri sıradanlıktan uzaklaştıracak yeni bir planlama biçiminin ortaya konulması gerektiğini vurguladı.

Cami Planlama ve Tasarımı Projesi değerlendirildi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü "Cami Planlama ve Tasarımı Projesi" değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Gemlik için planlama süreci yakında başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gemlik'te deprem tehlikesi altında bulunanların nakline ilişkin planlama sürecinin önümüzdeki günlerde başlayacağını dile getirdi.

Yaylalardaki kaçak yapılara yeni planlama geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yaylalardaki kaçak yapıları önlemeye ilişkin yapılacak yeni planlama çalışmalarının başladığını açıkladı..

Ünye'de Şehircilik ve Planlama Paneli düzenlendi!

Ünye'de "Şehircilik ve Planlama" konulu bir panel düzenlendi. Panelde, Ünye'nin 5 bin yıllık imar planı çalışmaları değerlendirildi.

Çevre ve Şehircilik'ten korunan alanlara yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Koruma Amaçlı İmar Planı bulunan alanlar, kıyı yapıları, tescilli ağaçlara yönelik planlama süreçlerinde yeni düzenlemeye gidildi.

Gazi Üniversitesi öğrencileri, şehircilik projesi için İzmir'i seçti!

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri “Şehircilik Projesi” dersinde çalışma konusu olarak İzmir’i seçti.

Proaktif Şehircilik Planlama Limited Şirketi Haberi

Proaktif Şehircilik Planlama Limited Şirketi

Proaktif Şehircilik Planlama Limited Şirketi, Engin Akman tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Şişli, Yayla Mahallesi'nde kuruldu.


Proaktif Şehircilik Planlama Limited Şirketi iş konusu; 1-Planlama ; şirket faaliyet konusu olarak;şehir ve bölge planlarının,her ölçek ve türdeki, araştırma,fizibilite,etüt,plan,proje,tasarım,uygulama,kontro llük,danışmanlık ve benzer işleri ve ilgili kanun ve  yönetmeliklerle tanımlanmış,tekniğin ve mesleğin genellikle ve menfaatlerine uygun olarak yapılan tüm hizmetleri ; Kentin bölümüne yönelik imar planları,Kentsel Dönüşüm Projelerini,İmar Planı Araştırmalarını,Kentsel Tasarım Projelerini,Nazım İmar Planlarını,Uygulama İmar Planlarını,Köy Geliştirme Planlarını,Serbest Şehircilik Hizmetlerine ilişkin fizibiliteler , parselasyon planları mevzi imar planları,kentsel sit koruma amaçlı imar planları,imar planı değişiklikleri,doğal sit koruma amaçlı imar planları,bölge planları,çevre düzeni planları,il gelişme planları,turizm master planları,kent içi ulaşım etütleri,konut merkez sanayi alt yapı ve bu gibi mekansal etüt ve sektör...