06 / 05 / 2024

prof dr selçuk mülayim marmara

prof dr selçuk mülayim marmara

Marmara Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümünden Prof. Dr. Selçuk Mülayim, Mimar Sinanın kişiliği ekseninde yoğunlaşan ve eserlerini yorumlayan bir araştırmannın sonuçlarını Salonda değerlendiriyor

Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı! O illerin içine resmen soğuk sular serpti! Deprem beklenilmiyor!

Depreme dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu konuda Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan yeni açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nden Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Emin Koramaz ve Diyarbakır oda başkanları, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Selçuk Adalet Sarayı'nın yeri hazır!

Selçuk Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başkanlığında yapıldı. Toplantıda şu kararlar alındı...

İzmir Selçuk'a TOKİ müjdesi!

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, 2016 Aralık ayı toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Bakıcı toplantı da Selçuk için toplu konut müjdesi verdi...

Bayburt'taki tarihi yapılar için koruma imar planına ihtiyaç var!

Kaleli Kentler ve Bayburt Kalesi Kongresi, değerlendirme oturumuyla tamamlandı. Oturumda konuşan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun Bayburt'taki tarihi yapılar için koruma imar planı gerektiğini söyledi.

İzmir Selçuk'a teleferik müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a yaptığı ziyarette ise Efes Antik Kanalı ve Selçuk Meryem Ana'ya yapılması planlanan teleferik ile ilgili müjde verdi.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne ek bina yapılacak!

Fakülte binasında düzenlenen basın toplantısına Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz ve dekan yardımcıları katıldı.

Denizli İMO 13. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi!

TMMOB Denizli İMO 13. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Toprak Divan Başkanı olarak seçildi.

Selçuk Pamucak Sahili'ne kahvaltı alanı yapılıyor!

İzmir’in Selçuk ilçesinde belediyenin Pamucak Mevkisi’ndeki ikinci etap projesi kapsamında atıl durumdaki teras alanının kahvaltı salonu ve restorana dönüştürülmesi için altyapı çalışmalarına başlandı. İşte ayrıntılar...

Selçuk'a doğalgaz ve katlı otopark müjdesi!

İzmir'in Selçuk ilçesine hem doğal gaz gelecek hem de 3 ayrı yeraltı otoparkı yapılacak. Selçuk Belediye Meclisi Şubat ayı ikinci birleşiminde, ilçeye doğal gaz gelmesi yolunda önemli bir adım atıldı.

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent MYO ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Konya Selçuk'a yeni İİBF binası inşa ediliyor!

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Alaeddin Keykubat Yerleşkesi'nde yapımına 2015 yılının ekim ayında başlanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş.'nin acı günü! Selçuk Vural vefat etti!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Müşavirlik Hizmetlerinde görevli Değerli Kontrol Amiri Makina Mühendisi Selçuk Vural vefat etti. Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

prof dr selçuk mülayim marmara Haberi

prof dr selçuk mülayim marmara

Marmara Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümünden Prof. Dr. Selçuk Mülayim, Mimar Sinanın kişiliği ekseninde yoğunlaşan ve eserlerini yorumlayan bir araştırmannın sonuçlarını Salonda değerlendiriyor.

Kültür Bilincini Geliştirme Vakfı işbirliğiyle düzenlenen konferansa katılmak için 0212 347 24 25 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

Nejat Eczacıbaşı Binası
Sadi Konuralp Caddesi
No 5 Şişhane İstanbul

Tarih 20 Aralık 2011
Saat 19.00

...