14 / 05 / 2024

Prof. İzzet Şahin

Prof. İzzet Şahin

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

Yollar 'akıllanacak' ulaşımda alternatif artacak!

Berlin Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin Albayrak yaptığı açıklamada gelecek 10 senede yapılacak araçların alternatif motorlara sahip olacağını dile getirerek, "Bunun için enerji yükleme altyapısına ihtiyacımız var." diye konuştu.

Almanya'nın ilk akıllı yolunu Türkler yapacak!

Prof. Dr. Şahin Albayrak ile ekibi, Almanya’da sürücüsüz otomobillerin kullanacağı ilk ‘akıllı yol’u inşa edecek. Albayrak ve ekibi, Almanya’nın Berlin’deki Protokol Bulvarı’nı sürücüsüz araçlar için dijital yola dönüştürecek.

Akşahin Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akşahin Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi İzzet Şahin ve İrfan Şahin ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzzet Şahin kimdir?

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

2B arazileri için son başvuru tarihi 7 Mart 2017!

Orman vasfını yitirmiş arazileri için, başvurmayanlara yeni bir hak tanındı. 7 Eylül'de açıklanan 6 aylık ek süre 7 Mart 2017 tarihinde bitecek. Ege Haber gazetesi yazarı Fadime Kuzu, Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin'le 2B arazileri ile ilgili bir röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj...

Şahin Albayrak: Kurtköy akıllı binada Ar-Ge üssü olabilir!

Ağa Bağlı Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Şahin Albayrak, Türkiye'nin müteahhitlikteki tecrübesini teknolojiyle birleştirerek akıllı bina konusunda lider şirketler çıkaracağını vurguladı. Albayrak, "Kurtköy Ar-Ge üssü olabilir" dedi.

Mustafa Şahin Konya Teknik Üniversitesi için sanayiden yer istedi!

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Konya Teknik Üniversitesi'nin kurulması içi harekete geçti. Rektör Şahin, mühendislik fakültelerini sanayiye taşıyacaklarını söyledi.

Fehmi Şahin: Bandırma'da 10 yıl yurt sıkıntısı olmayacak!

Bandırma'da biri özel sektör tarafından yaptırılan iki adet yurt inşaatının devam ettiğini söyleyen Kredi ve Yurtlar Kurumu Bandırma Şubesi Müdürü Fehmi Şahin, inşaatın tamamlanmasının ardından ilçede 10 yıl yurt sıkıntısı olmayacağını söyledi

Fatma Şahin: Gaziantep'te konut alanına çok ihtiyacımız var!

Fatma Şahin, “Özellikle konut alanına çok ihtiyacımız var. TOKİ Başkanımız ile görüştüm ve Gaziantep’e davet ettim. En kısa zamanda Gaziantep’e gelecekler. Konut ihtiyacımızı yerinde görüp inşallah bize bu konuda destek verecekler” şeklinde konuştu.

Haluk Şahin Yazgı, inşaat sektörünün sorunlarına değindi!

Aksaray 39’uncu İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Belediye Tiyatro Salonundaki toplantıya, AK Parti Aksaray Milletvekilleri de katıldı. Toplantıda konuşan Haluk Şahin Yazgı, inşaat sektörünün sorunlarına değindi...

Şükrü Genç, Hayri İnönü ve Salih Kenan Şahin, Kentsel Dönüşüm Komisyonu'nda!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Marmara Belediyeler Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyonu'na seçildi. İşte Marmara Belediyeler Birliği'nin diğer komisyonları ve üyeleri...

Dursun Ali Şahin kimdir?

23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan vali atama kararına göre, Merkez Valisi Dursun Ali Şahin Edirne Valiliği'ne atandı. Peki Dursun Ali Şahin kimdir? İşte Dursun Ali Şahin..

Vasip Şahin kimdir?

Malatya Valisi Vasip Şahin kimdir? Malatya Valisi Vasip Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vasip Şahin, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vasip Şahin...

Prof. İzzet Şahin Haberi

Prof. İzzet Şahin

İzzet Şahin, 7 Ekim 1937 yılı Köyceğiz Sultaniye Köyü'nde doğumlu. İlkokulu Köyceğiz Toparlar Köyü'nde, Ortaokulu Köyceğiz'de bitirdi. Ankara Maliye Okulu'nda okudu. Öğrenim sonunda, Muğla Defterdarlığında stajyer maliye memurluğu yaptı.


23 yaşında en genç mal müdürlerinden biri oldu. 1970 yılında Maliye Bakanlığı Muhasebat Kontrolörlüğü sınavını kazandı. 9 yıl müddetle Maliye Bakanlığı Muhasebat Kontrolörü, Başkontrolörü, Müşavir Kontrolörü olarak hizmet etti. 


Dünya Bankası ile Türkiye Maliye Bakanlığı'nda Devlet Muhasebesi Geliştirme Uzmanı olarak bir yıl çalıştı. TÜBİTAK ibra Kurulu'nda Maliye Bakanlığı'nı temsilen, yine arsa ofisini 2 yıl müddetle İbra Kurulu Üyesi olarak denetleyen iki uzmandan biri oldu. 1979 tarihinde, Maliye Bakanlığı'nın tarihinde ilk defa yurt dışında Libya, Trablus'ta bakanlığa bağlı Türkiye Karayolları Muhasebe Müdürü olarak görev yaptı. Aynı ülkede, Türkiye Devlet Su işleri'nde muhasebe müdürlüğünü...