05 / 05 / 2024

Profesör İlke İnceoğlu

Profesör İlke İnceoğlu

Firmalar, son yıllarda giderek yükselen bir trendle ofis ortamını tamamen terk ediyor. Peki bu çalışanlar için iyi bir haber mi?

Emekliye yapılan gerçek zam ne kadar? Ekonomi profesörü tek tek açıkladı!

Ocak ayında açıklanan yüzde 37.37’lik maaş artışını az bulan emeklinin gözü kulağı ek zamdaydı. Açıklanan yüzde 5’lik ek zamla birlikte artış yüzde 42,6’ya ulaştı. Ancak Profesörü Aziz Çelik, bu zammın gerçek olmadığını belirterek X sosyal medya hesabından bir tablo paylaştı.

Dikkat! İstanbul depremi kaçınılmaz olacak! Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik tarih açıklaması!

İstanbul'un önündeki depremin er ya da geç kaçınılmaz olacağını söyleyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan depremin tarihi ve şiddetiyle ilgili kritik açıklama geldi.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Malatya bugün yine sallandı, Jeoloji profesörü uyardı: Depremler devam edecek! 

Malatyalı Jeoloji Profesörü Prof. Dr. Mehmet Önal, bu sabah 05:14'te Malatya'da meydana gelen deprem ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki Malatya'daki bu deprem artçı mı? İşte o açıklamalar...

Ünlü ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan 'Dolar 7 TL' açıklaması!

Ünlü ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, bir canlı yayında çok sayıda izleyiciye hitap ederek önemli açıklamalarda bulundu. Doların mevcut durumunda yaklaşık 7 TL olması gerektiğini vurgulayan Demirtaş, bu konuda detaylı bilgiler paylaştı. 

Profesör Özgür Demirtaş'ın dolar açıklamaları şok etkisi yarattı! Döviz baskısı turizmcileri yaktı!

Turizm sektörüyle ilgili kısa bir açıklama yapan Profesör Özgür Demirtaş, turizmciler arasında endişeye yol açtı. Açıklama, sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Ünlü ekonomi profesörü: Türkiye Ekonomi Modeli istisnadan biri sanırım!

Kobe Üniversitesi Ekonomi alanı Profesörü olan Charles Yuji Horioka, 'Türkiye Ekonomi Modeli'ne dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Altın almayan trenin arkasından bakacak! Tarih verildi rakam açıklandı! Altın profesörü İslam Memiş son noktayı koydu!

Altın ile ilgili yaptığı yorumlar ile bilinen Altın Profesörü İslam Memiş, ''altın almayan trenin arkasından bakacak'' diyerek, altın için tarih ve rakam verdi. 

Harvard mezunu profesör İstanbul depremini açıkladı: Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından İstanbul depremi yeniden gündem oldu. Harvard mezunu profesör İstanbul depremi ile ilgili konuştu. Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? 

Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm gözler olası İstanbul depremine çevrildi. Büyük bir depremin İstanbul'un kapısına dayandığını belirten Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

Altın Profesörü İslam Memiş altın düşmedi sakın satmayın dedi! Yeni rakam verdi! Herkes dondu kaldı! 

Altın fiyatlarındaki son dakika  gelişmeler  yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları aşağı yönlü hareket ederken Altın Profesörü İslam Memiş altın düşmedi sakın satmayın dedi! Yeni rakam verdi! Herkes dondu kaldı! 

Japon profesör Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Japonya Tohuku Üniversitesi Profesörü Shinji, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili konuştu. Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Son dakika! Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depremi için tarih verdi! 

Marmara'da büyük bir deprem beklendiğini ifade eden Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depremi için tarih verdi!  Peki İstanbul için ne zaman deprem bekleniyor? İstanbul depremi ne zaman olacak? İşte merak edilenler...

Profesör İlke İnceoğlu Haberi

Profesör İlke İnceoğlu

Teknoloji şirketi çalışanı Cate Huston, "Yetenek eşit bir şekilde dağılıyor ama fırsatlar aynı şekilde çıkmıyor" diyor ve devam ediyor, "Ofissiz çalışma ortamları, yeteneğe ulaşabilmenize ve fırsat verebilmenize olanak sağlıyor"

Huston, 930 çalışanının tamamı uzaktan iş yapan Automattic isimli firmada çalışıyor. Ve bu şirketin tek bir ofis olarak adlandırılacak sabit adresi bulunmuyor.

BBC'ye konuşan Cate Huston, "Artık kimse ofis kelimesini telafuz dahi etmiyor. Bu kültürümüzün bir parçası halini aldı." diyor.

Toplantılar mı?

Huston, çok gerekli olan toplantılar için yolculuklar yaptıklarını ve bu maceranın da keyfini çıkardıklarını söylüyor.

Maliyetleri azaltma

Cate Huston'ın işvereni, merkezi bir ofisi olmayan az sayıda firma sahibinden biri.

Internetin her geçen gün hızlanması, video ve mesajlaşma gibi teknolojik uygulamaların gelişmesi ofissiz firmaların var olmasını kolaylaştırıyor.

Automattic firmasının çalışanları 70 ülkeye yayılmış durumda.

Firma merkezi bir ofis...