21 / 05 / 2024

Profil A.Ş tesis

Profil A.Ş tesis

Bursa’da Hasanağa OSB ve Kayapa Sanayi Bölgesi’nde otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren 30 bin metrekarelik 3 tesise sahip olan Profil A.Ş, son 3 yılda teknoloji yatırımlarına hız verdi.

Turizm Bakanlığı açıkladı! Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı tesis sayısı 7 binden fazla...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sürdürülebilir Turizm Sertifika Programı dahilinde ilk aşamadaki kriterleri gerçekleştiren tesis sayısının 7 bini geçtiğini açıkladı.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

WhatsApp'tan bir ilk! Profil fotoğrafları herkese açık olacak! Mesaj atan kişi resmen görecek!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir ilke imza attı. WhatsApp 5 bin kişilik duyuru gruplarına izin vererek profil fotoğrafları herkese açık olacak. Mesaj atan kişi resmen görecek! İşte detaylar...

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirket Şubesi açıldı!

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir  Şubesi bugün  10 bin TL sermaye bedeli Hayrettin Candaner tarafından açıldı.

Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak!

7 bin 600'den fazla mülkü bulunan portföyüyle 133 ülkede 30 markasıyla faaliyette bulunan Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Menemenspor'a tesis şoku!

TFF 1'inci Lig'de bu sezon tarihinde ilk defa mücadele ederek Play-Off hattını zorlayan Ekol Göz Menemenspor'da tesis şoku yaşandı.

Tavuk Dünyası Ankara'da 30 milyon liralık tesis açacak!

Tavuk Dünyası, Ankara'da 30 milyon TL'lik yatırımla yeni bir tesis kuracak. Şirket 2020'de açılacak 40 yeni şubeyle birlikte bin kişiye istihdam yaratacak...

Profil A.Ş tesis Haberi

Profil A.Ş tesis

Bursa’da Hasanağa OSB ve Kayapa Sanayi Bölgesi’nde otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren 30 bin metrekarelik 3 tesise sahip olan Profil A.Ş, son 3 yılda teknoloji yatırımlarına hız verdi. Dünya devi otomotiv markaları için OEM (orijinal parça) ve TİER1 (yedek parça) üreten Profil A.Ş, 3 yıldır aralıksız devam eden teknoloji yatırımlarına bu yıl da devam edecek.


2012, 2013 ve 2014 yıllarında 20 milyon liralık teknoloji yatırımı gerçekleştiren Profil A.Ş, 2015 yılında da 5 milyon liralık daha yatırım yapma kararı aldı. Tesislerinde robot teknolojisiyle hatasız üretim gerçekleştiren Profil A.Ş’de öncelikli hedef kaliteli ürün yapmak. Türkiye’de otomotiv sanayiinin başladığı 1966 yılında sektöre giren Profil A.Ş, dünya devi firmalara şekillendirilmiş ve montajlı sac parçalar ile kalıp üretiyor. Firmada binek ve hafif ticari araçlar için...