11 / 05 / 2024

Profilo AVM satılıyormu

Profilo AVM satılıyormu

İstanbul'un en eski alışveriş merkezlerinden Profilo, 150 milyon dolara alıcı arıyor. Konumu nedeniyle inşaatçılar merkezle ilgileniyor. Alışveriş merkezinin satışında Kamhi Ailesi'nin borçlarının etkili olduğu iddia ediliyor.

1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!

1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.

1929 yılında Yeşilköy'de 3 bin 545 liraya satılık ev! 

1929 yılında Yeşilköy'de  Şevketiye Bulvarı üzerindeki bir ev 3 bin 545 bin liraya satılıyormuş.

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

1942 yılında Vakıflar Müdürlüğü'nden 1.000 liraya satılık ev!

1942 yılında Vakıflar Müdürlüğü tarafından 1.000 liraya ev satılıyormuş. İhale ile satılacak olan ev Halilağa Vakfı'na aitmiş. İşte detaylar...

İŞ GYO Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değeri 1.5 milyar TL'yi aştı!

İŞ GYO tarafından Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değerine ilişkin rapor yayımlandı. Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değeri 1.5 milyar TL'yi aştı. 

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Emlakta Nostalji: Feneryolu'nda metresi 4 liraya satılık arsa!

1942 yılında İstanbul Feneryolu'nda arsanın metrekaresi 4 liraya satılıyormuş... Şu an 4 liraya metre bile satın alınmıyor.

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

İş GYO Profilo AVM'deki 60 bağımsız bölümün değerini açıkladı!

İş GYO tarafından Profilo AVM için 21 Haziran 2023 tarihinde hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı. Peki Profilo AVM'deki 60 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Profilo Yedi Çekmeceli Derin Dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte Profilo 9 Mart 2023 fiyat listesi

Dondurucu arayışı içinde olanlar için Profilo yedi çekmeceli derin dondurucu Hepsi burada internet sitesinde en uygun fiyatıyla meraklılarını bekliyor. Peki yedi çekmeceli derin dondurucu ne kadara satılıyor? 

Profilo BD2155WFNN 453 L Buzdolabı kaç TL, en uygun nereden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Profilo BD2155WFNN 453 L No Frost Buzdolabı; AirFresh teknolojisi, emniyetli cam rafları ve hızlı donduruma özelliği ile dikkat çekiyor. Peki, Profilo BD2155WFNN, en ucuz nerede satılıyor, fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ev düzenini esas alan mantığı ile ister yaz ister kış ev hanımlarının en büyük yardımcısı olacak Profilo derin dondurucular için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Profilo derin dondurucular ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Profilo AVM satılıyormu Haberi

Profilo AVM satılıyormu

Türkiye'nin en köklü alışveriş merkezlerinden biri olan Profilo Alışveriş Merkezi 150 milyon dolara müşteri arıyor. 1998 yılında açılan ve duayen sanayici Jak Kamhi'nin şirketi Profilo Sanayi tarafından işletilen Profilo Alışveriş Merkezi, son yıllarda bölgede açılan yeni alışveriş merkezleriyle rekabette zorlanmaya başlamıştı.Özellikle son birkaç yılda ziyaretçi trafiğinin azaldığı merkezde perakende mağazalarının sayısı azalmış, hatta bazı katlar ofise dönüştürülmüştü. 

Alışveriş merkezinin satışında Kamhi Ailesi'nin borçlarının etkili olduğu iddia ediliyor.


Ekonomi...