06 / 05 / 2024

profilo da derin dondurucular ne kadar oldu

profilo da derin dondurucular ne kadar oldu

Solo derin dondurucu Profilo'da indirime girdi. Peki, Solo derin dondurucu Profilo'da ne kadar? İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Bosch GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuda peşin fiyatına 3 taksit imkanı!

Derin dondurucu almak isteyenlere hem Bosch’tan ve hem de HepsiBurada’dan güzel bir haber geldi. Bosch, GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuyu piyasaya çıkarırken, HepsiBurada da bu ürünü 3 ay ertelemeli peşin fiyatına 3 taksitle satışa sundu.

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

Profilo’dan klima almak isteyenlere müjde! KSX12VW30N klimada şaşırtan fiyat!

Profilo, yaz sıcaklarının adeta kavurduğu şu günlerde KSX12VW30N klimayı cazip fiyatla satışa sundu. Klimanın tüm detaylarını ve teknik özelliklerini resmi internet sitesinden paylaşan Profilo, müşterilerin online ya da fiziki mağazalardan bu ürüne ulaşabileceklerini duyurdu.

Trendyol, Profilo PSU5LU1 Elektrikli Toz Torbalı Süpürge’yi adeta dip fiyattan satmaya başladı!

Trendyol ve Profilo, resmen güçlerini birleştirerek PSU5LU1 Elektrikli Toz Torbalı Süpürge’yi en uygun fiyattan satışa sundu. Trendyol, aynı zamanda, bu süpürgeyi alımlarda bir yıllık ve iki yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu da duyurdu.

Derin dondurucu almak isteyenlere çifte müjde! Arçelik 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da iki indirim birden!

Arçelik’ten derin dondurucu almak isteyenlere özel dev indirim fırsatı başladı. 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da Oliz’e özel indirimin yanı sıra, seçili beyaz eşya ile beraber küçük ev aleti veya TV alımında ise tam 1.829 TL indirim fırsatının olduğu öğrenildi.

Profilo toz torbasız elektrikli süpürgede kaçırılmayacak fiyat!

Evlerin adeta vazgeçilmez elektronik eşyalarından olan torbasız elektrikli süpürge, Profilo’da uygun fiyatla satışa çıktı. Profilo, bu kapsamda, torbasız elektrikli süpürgeye ilişkin teknik detayları ve fiyatı paylaştı.

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Profilo BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nda kaçırılmayacak fiyat!

Tüm beyaz eşya üreticileri, çeşitli buzdolapları üreterek cazip fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, Profilo da son teknolojiyle donatılan BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkardı.

Arçelik'ten 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye! 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayının ikinci yarısında da büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alanlara 8.700 TL değerinde 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. Peki, Arçelik'in haziran kampanyasında hangi ürünler yer alıyor?

Beko derin dondurucularda dev indirim fırsatı! Hemen bakın! 16 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi derin dondurucu almak isteyenleri memnun edecek indirim fırsatı yenilikçi teknolojilerin adresi Beko'dan geldi. Peki, Beko'da derin dondurucu fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar.....

Profilo CMU12T91TR Çamaşır Makinesi Teknosa’da 3 ve 6 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Profilo, çamaşırlarını güvenle yıkamak isteyen tüketiciler için son teknolojiyle donattığı CMU12T91TR 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni tanıttı. Teknosa ise bu çamaşır makinesini3 ve 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

profilo da derin dondurucular ne kadar oldu Haberi

profilo da derin dondurucular ne kadar oldu

Alandan tasarruf yapmanızı sağlayan derin dondurucular şüphesiz mutfakların en büyük dostu. BigBox ile dondurulmuş gıdalar için geniş saklama alanı ve elektronik sıcaklık kontrolü sayesinde ayarlanabilir soğutucu içi sıcaklığıyla gıdalarınız tazeliğini uzun süre koruyor. 400 TL indirime giren ve beyaz renk seçeneğiyle satışa sunulan Solo Derin Dondurucu 186 x 60 cm ürünü sadece 59 kg ağırlığında olurken bu derin dondurucu 1860 mm yüksekliğinde, 600 mm genişliğinde ve 650 mm derinliğine sahip.

E enerji verimlilik sınıfından olan Solo derin dondurucunun 5 adet çekmesini bulunurken 1 adet olmak üzere de kapı sayısı var. Ayrıca arıza uyarı sinyali ve elektronik ısı göstergesi ve ayarı gibi özellikleri olan derin dondurucunun 42 dB ses seviyesi mevcut.

Peki, Solo derin dondurucu kaç TL? İşte 30 Nisan...