07 / 05 / 2024

Profilo klima sistemleri

Profilo klima sistemleri

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yenilikçi ve yaratıcı teknoloji ürünü klimaları, bir klimadan beklenen temel serinlik fonksiyonundan öteye geçerek, bulunduğu ortamı sağlıklı nefes alınacak ferah ortamlara çeviriyor.

Profilo’dan klima almak isteyenlere müjde! KSX12VW30N klimada şaşırtan fiyat!

Profilo, yaz sıcaklarının adeta kavurduğu şu günlerde KSX12VW30N klimayı cazip fiyatla satışa sundu. Klimanın tüm detaylarını ve teknik özelliklerini resmi internet sitesinden paylaşan Profilo, müşterilerin online ya da fiziki mağazalardan bu ürüne ulaşabileceklerini duyurdu.

Airfel klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfel, split,duvar ve portatif klimalar dahil olmak üzere çeşitli klima sistemleri üreten bir Türk şirketidir. Airfel klimaları enerji tasarruflu, güvenilir ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Peki Airfel klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Profilo'dan ''oh be dedirten'' kampanya! Klimasız ev kalmasın! İşte Profilo klima fiyat listesi...

Profilo'da yaza özel ''oh be dedirten'' kampanya başladı. Klima fiyatlarına indirim yapıldı. Peki klima fiyatları ne kadar? İşte 5 Ağustos 2022 klima fiyatları...

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayan Alaghawani tarafından kuruldu.

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Mitsubishi Electric'ten klimada 3D i-See Sensör teknolojisi!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, 3 boyutlu sensör teknolojisi "3D i-See Sensör" ile yüksek enerji verimliliği sağlıyor. 3D i-See Sensör teknolojisi ile zemin sıcaklığını ölçümleyerek sensör fan hızını otomatik belirliyor.

Klima kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte klima kullanım oranı arttı. Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, klima alırken ya da kullanırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini açıkladı.

Franke klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor!

Kalite ve özgünlüğün sürdürebilirliğinden ödün vermeyen Franke, Mutfak Sistemleri, Yüzey Uygulamaları ve Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri alanında ki faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

Batuğ İnşaat Metal Havalandırma Klima Sistemleri Kimyevi Maddeler ve Nakliye San.ve Tic.Limited Şti. kuruldu!

Batuğ İnşaat Metal Havalandırma Klima Sistemleri Kimyevi Maddeler ve Nakliye San.ve Tic.Limited Şti. Ali Kumsal Şallı tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Taşdelen, Güngören Mahallesi'nde kuruldu.

Mitsubishi Electric Klima yaz kampanyasını 31 Ağustos’a kadar uzattı!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kampanya kapsamında bulunan klimalardan satın alanlara satış bedeli üzerinden ÖTV ve KDV tutarı kadar indirim sağlayan kampanya 31 Ağustos 2015 tarihine kadar uzatıldı.

Mitsubishi Electric klimada yaz kampanyası başlattı!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, satın alınan klimanın ÖTV ve KDV tutarı kadar indirim uyguladığı kampanyasının süresini 30 Temmuz'a kadar uzattı.

Profilo klima sistemleri Haberi

Profilo klima sistemleri

Vitamin C filtresiyle  ortama sağlıklı C vitamini yayan, havadaki bakterileri temizleyen ve bütün bunları yaparken “ben buradayım” diye bağırmadan sessizce çalışan Profilo klimalar, yüzde 80’e varan enerji tasarrufuyla hem insanları hem de faturaları hafifletiyor.


Profilo,  klimalar için 3 yıl garanti, ücretsiz keşif ve montaj hizmeti sağlıyor.


Dayanıklı, estetik ve ileri teknoloji ile geliştirilen ürünleri ile hayata konfor katan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, ortama serinlik vermekle yetinmeyen, insan sağlığına duyarlı klimalarıyla yaz mevsimine temiz ve güvenli bir ferahlık getiriyor.


Yenilikçi ve yaratıcı teknolojinin bir ürünü olarak klimalarında bulunan Vitamin C filtresi ile ortama C vitamini yayan ve enerji tasarrufunu en üst düzeye çıkarmayı başaran Profilo, elektrik faturalarını da oldukça hafifletiyor. Tümü A enerji sınıfında bulunan Profilo Split klimalar, rahatlık ve enerji veriminde çıtayı...