08 / 05 / 2024

Profilo ramzan kampanyası

Profilo ramzan kampanyası

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri çay makinesi, su ısıtıcısı, katı meyve sıkacağı ve nofrost buzdolabı sayesinde, Ramazan Bayramı’nı kalabalık dost ve akrabalarınızla birlikte mutfak işlerinin ağırlığını hissetmeden, ağız tadı ile kutlayabileceksiniz.

Evlenenler yada evini yenileyenler bu habere dikkat! Profilo'da ankastre cam set kampanyası!

Profilo'dan 'oh be profilo varmış' dedirten bir kampanya daha. Ankastre Cam Set alışverişlerinizde, Profilo Ankastre Mikrodalga Fırınlar 1.599 TL! Haziran ayı için çıkan kampanyadan faydalanmak için acele edin.

Profilo PSP5U200 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'de yok artık dedirten indirim kampanyası! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo PSP5U200 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu gelişmiş motor gücüyle ihtiyaç duyulan her yerde, sadece tek bir hareketle etkili temizlik performansı sunuyor.

Profilo'dan 3 adet Solo Beyaz Eşya alana televizyon hediye! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini birlikte alana televizyon hediye kampanyasını tüketicisine duyurdu. Peki kampanya detayları neler..

 Profilo'nun bu kampanyası kaçmaz! Bir buzdolabı alana bir süpürge hediye! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

 Profilo'dan harika avantajları olan kampanya. Seçili buzdolabına uygun avantajlı imkanlarla bir de süpürge hediyesi var. Bu haberimizde BD2076LFXN  kodlu buzdolabını inceleyeceğiz. Bu kampanyadan yararlanmak için  haberimize göz atın. Peki Profilo buzdolabı ne kadar?

Profilo'nun bu kampanyası kaçmaz! Bir fırın alana 2 ayrı indirim fırsatı! 31 Aralık fiyat listesi

Profilo'dan ''Benim profiloma üye olanlara %5 indirim'' ve GarantiPay ile 8000 TL ve üzeri alışverişlere 400 TL bonus fırsatından faydalanıp ankastre fırın almak için acele edin. Peki Profilo elektrikli fırın ne kadar? İşte detaylar...

 Profilo'dan 2022'nin son kampanyası! Buzdolabında şok indirim... 31 Aralık fiyat listesi

Profilo BD2155WFNN kodlu buzdolabı, Profilo'nun ayın indirimi kapsamında yüzde 5 indirimle sahip olabilirsiniz. Ayrıca garanti pay ile 8000 TL ve  üzeri alışverişlerinizde 400 TL bunus fırsatından da faydalanabilirsiniz. Peki Profilo buzdolabı ne kadar? İşe detaylar...

Profilo, 5 ayrı ocakta fiyatları indirdi! Şok Eylül kampanyası! Profilo 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Profilo,  5 ayrı ocakta fiyatları indirdi. Bu fiyatlardan yararlanmak için acele edin. Sadece Eylül ayına özel indirimler için son 10 gün. 5 ayrı ankastre ocakta geçerli olan indirim için en yakın profilo mağazasına koşun. İşte, Profilo ankastre ocaklar 20 Eylül 2022 fiyat listesi….

Profilo'dan Alttan Donduruculu Buzdolabı'na 1000 TL'lik indirim! İşte 24 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Profilo'da Alttan Donduruculu Buzdolabı Ayın İndirimi kampanyasıyla satışta. Peki Alttan Dondurucu Buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Profilo ankastre setlerde bahar fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Profilo, 'Bu baharda değişimin tam zamanı' sloganıyla Mart kampanyasını hayata geçirdi. Bu kapsamda ankastre setlerde güncel fiyatlar belli oldu. İşte Profilo ankastre setler Mart 2022 fiyat listesi...

Profilo “Oh be” Dedirten İndirim Kampanyası! İşte İndirimdeki Ürünler ve Mart 2022 Fiyat Listesi…

Profilo, “Oh be Profilo varmış” sloganıyla birçok kategoriden ürünlerinde indirim yaptı. İşte ocaktan çamaşır makinesine indirimdeki ürünler ve Mart 2022 fiyat listesi…

Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti!

Tüketiciye yönelik fark yaratan kampanyalarıyla dikkat çeken Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Ramazan Bayramı’na özel kaçırılmayacak bir fırsat sunan kampanyasıyla ses getirecek. Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti.

Profilo tost ve çay makinelerinde kampanya!

Profilo, iftar ve sahurda sağlıklı, leziz ve besleyici tostlar ile yanında afiyetle içilecek demli çaylar için tost ve çay makinelerinde düzenlediği indirim kampanyasıyla, Ramazan ayında da tüketicisinin yanında olduğunu gösteriyor.

Profilo’dan dört dörtlük Çeyiz Kampanyası devam ediyor!

Düğün sezonuyla artan yeni ev telaşına Profilo düzenlediği çeyiz kampanyası ile destek veriyor. Bir ay daha uzatılan çeyiz kampanyasında tüketicilere iki farklı alternatif seçeneği sunuluyor.

Profilo ramzan kampanyası Haberi

Profilo ramzan kampanyası

Geleneksel değerlere özel bir önem veren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin hayatı kolaylaştıran dört farklı ürünü, Ramazan Bayramı’nın kalabalık misafirlerle birlikte ruhuna uygun coşkuyla kutlanmasını sağlayacak. Ev ziyaretlerinin vazgeçilmez içeceği olan ve misafirlerinize demi tam kıvamında çay ikramı için Profilo CM22007 çay makinesi, instant kahve hazırlamak ve her türlü sıcak su ihtiyacı için Profilo SI7630 su ısıtıcı, yaz sıcağında özellikle çocuklara ikram edilebilecek sağlıklı ve taze meyve suları için Profilo MP8000 katı meyve sıkacağı ile tüm soğuk içeceklerinize ve yaptığınız yiyeceklere bol bol yer bulabileceğiniz 86 cm genişliğindeki beyaz (BD2074W2AN) ya da inox (BD2074L2AN)seçenekli XXL Nofrost Profilo buzdolapları, keyifli bir Ramazan Bayramı yaşamanızı sağlayacak.


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni fildişi renkli, estetik tasarımlı Profilo CM22007 çay makinesi özellikle yüksek dem ve...