29 / 04 / 2024

 Profilo'dan 2022'nin son kampanyası! Buzdolabında şok indirim... 31 Aralık fiyat listesi

 Profilo'dan 2022'nin son kampanyası! Buzdolabında şok indirim... 31 Aralık fiyat listesi

Profilo BD2155WFNN kodlu buzdolabı, Profilo'nun ayın indirimi kapsamında yüzde 5 indirimle sahip olabilirsiniz. Ayrıca garanti pay ile 8000 TL ve  üzeri alışverişlerinizde 400 TL bunus fırsatından da faydalanabilirsiniz. Peki Profilo buzdolabı ne kadar? İşe detaylar...




Bir buzdolabına ihtiyacınız varsa, Profilo'dan Aralık ayına özel idirimli buzdolabınının kampanyasına bakmanızda fayda var. 2023'e girmeden tam size göre avantajlı bir yol olabilir. Ekonomik anlamda zor günlerden geçtiğimiz şu günler,tasarruf ettiren imkanları ve özelliklerini öğrenmek için haberimize bakmanızı öneririz.

Profilo BD2155WFNN 453 L Çift Kapılı Beyaz No-Frost Buzdolabı

NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı, Fresh tazelik sistemiyle ailenizden her bireyin bile farklı farklı tükettiği gıda olsa bile  yeteri kadar ayarlanmış depolama alanı ve gıdalarınız için uzun müddetli tazelik imkanı sunar
 için tasarlandı.

 Profilo dan 2022 nin son kampanyası! Buzdolabında şok indirim... 31 Aralık fiyat listesi
• NoFrost teknolojisi aracılığı ile acil yemek yapmanız gerekn durumlardaki paniğinize de çözüm getirilmiş ve
 vakit ve enerji bitiren çözdürme yöntemine gerek kalmadan gıdalarınızı dondurmadan saklar. 

• Derin Dondurucu LED ışıklarıyla ürününüzdeki ürünleri aynı şekilde aydınlatarak gereksinim anında aradıklarınızı basitçe bulmanızı sağlar.


• ExtraFresh çekmecesi meyve ve sebzeleriniz için hem daha çok sebze koymanıza hem de  daha uzun vakit tazelik sağlamak için tasarlandı.


ExtraFresh ile Daha Uzun vakit Tazelik

bilhassa kalabalık aileler için gıdalarının uzun vakit taze kalması önemlidir. Basit bir şekilde ayarlanabilen nem denetimi mekanizmasıyla ExtraFresh çekmecesi sebze ve meyvelerinizi daha uzun vakit taze saklar, bu sayede gıdalaerınızın besin değerleri ve vitaminlerini muhafaza ederek keyifle alabilirsiniz. Daha uzun vakit tazelik gıda israfının önlemesi ve market alışveriş sıklığınızı azaltmaya da destek olur.


• Led aydınlatma, optimum konumu sayesinde soğutucu içerisinde gıalrınızı rahatça görebilmeniz için aydınlık bir zemin oluşturur.


• Ayarlarınızı kendinizin yaptığı Cam Raf Sistemi, raflar arasında yüksekliği ayarlamanıza yardımcı olarak buzdolabınızın iç alanından esnek bir şekilde yararlanmanızı sağlar. Peki Profilo buzdolabı ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön