03 / 05 / 2024

Teknoloji devi TEKNOSA'dan 2022'nin son avantajı! Galaxy S21 FE'de 1000 TL indirim... 03 Aralık fiyat listesi

Teknoloji devi TEKNOSA'dan 2022'nin son avantajı! Galaxy S21 FE'de 1000 TL indirim... 03 Aralık fiyat listesi

Teknosa'dan Samsung Galaxy S21 FE modellerine 1000 TL indirim yapıyor. Bu indirimini detaylarını merak edenler internetten araştırma yapıyor. Bizde sizin için bu indirimin detaylarını yazdık. Peki Samsung Galaxy S21 FE fiyatı ne kadar?



TEKNOSA'dan Samsung Galaxy S21 telefonlara TeknoClub'a özel indirim. 2023 yılının ilk gününde seneye güzel başlamak için bu fırsatı değerlendirin.Peki Samsung Galaxy S21 FE fiyatı ne kadar? İşte detaylar... 


Teknosa'dan yeni yılın ilk indirimi Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB modellerinde de uygulandı. TeknoClub'a özel indirim yapıldı. Teknoloji tutkunları android telefonların zirve markası Samsung sahibi olmak için bu avantajı değerlendirin.

Teknoloji devi TEKNOSA dan 2022 nin son avantajı! Galaxy S21 FE de 1000 TL indirim... 03 Aralık fiyat listesi

Samsung, dünyanın en bilindik akıllı telefon markaları arasındadır. 6,4 inçlik ekranı ve IPS LCD ekran teknolojisi aracılığı ile birçok kişi Samsung Galaxy S21 modelini tercih eder. 1080 x 2340 piksel ekran çözünürlüğü aracılığı ile cihaz, tüm görüntüleri çok kaliteli ve net bir halde sunar. klas bir dizayna sahip olan ürün; çerçevesiz ekran tasarımı, Multi-Touch özelliği aracılığı ile de dikkat çeker. Güçlü başarımı ile birçok oyunun ve uygulamanın işlevselliğine olanak sağlayan S21 cep telefonu, ekonomik fiyatı ile de ilgi odağıdır. Peki Samsung Galaxy S21 FE fiyatı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön